ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γερμανικά σενάρια για Μάριο Γκόμεθ και Ολυμπιακό

Wolfsburg's Mario Gomez reacts during the German Bundesliga soccer match between Bayer Leverkusen and VfL Wolfsburg in Leverkusen, Germany, Sunday, April 2, 2017. (AP Photo/Martin Meissner)
Wolfsburg's Mario Gomez reacts during the German Bundesliga soccer match between Bayer Leverkusen and VfL Wolfsburg in Leverkusen, Germany, Sunday, April 2, 2017. (AP Photo/Martin Meissner) AP

Ρεπορτάζ του γερμανικού "Focus" εμπλέκει και τον Ολυμπιακό για τον Μάριο Γκόμεθ, αναφέροντας πως τόσο ο πειραϊκός σύλλογος όσο και άλλες ομάδες του εξωτερικού μπορεί να ασχοληθούν μαζί του.

Τον Ολυμπιακό εμπλέκει το γερμανικό "Focus" σε σενάρια με τον Μάριο Γκόμεθ, αναφέροντας πως ενδιαφέρεται για την απόκτησή του, όσο και άλλες ομάδες του εξωτερικού. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι "ερυθρόλευκοι" εξετάζουν την περίπτωση του διεθνούς Γερμανού επιθετικού, ο οποίος φέτος παίζει στην Βόλφσμπουργκ και σε 32 συμμετοχές έχει πετύχει 15 γκολ.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, η Μίλαν και άλλα κλαμπ από Ιταλία και Τουρκία "γλυκοκοιτάζουν" την περίπτωση του 32χρονου φορ, ο οποίος έχει ως στόχο να βρίσκεται στην εθνική του για το Μουντιάλ του 2018 στη Ρωσία και θέλει να βρει μία ομάδα που να του ταιριάζει και να του δώσει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Σίγουρα δεν πρόκειται για μια εύκολη περίπτωση, διότι ο Γκόμεθ είναι ένας στράικερ υψηλών προδιαγραφών, με μεγάλο κασέ και αν ενδιαφερθούν πολλές ομάδες, δεν θα είναι απλό για τον Ολυμπιακό να μπει σε διαδικασία να τον διεκδικήσει. Το καλοκαίρι είναι κοντά βέβαια!

AP Photo/Martin Meissner

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ