ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Να επιληφθεί η ΝΑSA και ο Ομπάμα!

Να επιληφθεί η ΝΑSA και ο Ομπάμα!
INTIME SPORTS

O Ολυμπιακός μέσω του υπεύθυνου επικοινωνίας Κώστα Καραπαπά, απάντησε στην ανάρτηση του προέδρου του Παναθηναϊκού

Ο Γιάννης Αλαφούζος ανέβασε στο Twitter μία φωτογραφία του διαιτητή Ηλία Σπάθα, ο οποίος ήταν τέταρτος στο πρόσφατο ντέρμπι αιωνίων στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", με τους Γιάννη Βρέντζο και Σάββα Θεοδωρίδη.

Στον Ολυμπιακό λένε ότι η λεπτομέρεια, την οποία αμέλησε ο Γιάννης Αλαφούζος, είναι πως αυτή η φωτογραφία είναι από εκδήλωση της ΕΠΣ Πειραιά και ότι ο Σπάθας είναι Πειραιώτης και ανήκει στο σύνδεσμο διαιτητών Πειραιά. Σχολιάζουν μάλιστα και την ανορθογραφία του "Βρέτζος, Σάβας" και εκτιμούν ότι απάντησε ο απλός κόσμος στην ανάρτηση του, με ειρωνικά σχόλια.

Το συμβάν σχολίασε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς "Αίσχος! Ντροπή! Παράγοντες του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και Πειραιώτης διαιτητής βρέθηκαν σε εκδήλωση της ΕΠΣ Πειραιά! Και ακόμα να επιληφθεί η κυβέρνηση, η ΕΕ, η NASA! Ένοχη σιωπή Ομπάμα! Σκάνδαλο! Γελοίοι μέχρι τον ουρανό (ΣΚΑΙ)...", έγραψε χαρακτηριστικά ο Κώστας Καραπαπάς, ανεβάζοντας και φωτογραφία του προέδρου των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ