ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Γαλατάσαραϊ, Ολυμπιακός και Τζένοα για Ταϊντέρ"

"Γαλατάσαραϊ, Ολυμπιακός και Τζένοα για Ταϊντέρ"

Ιταλικό δημοσίευμα υποστηρίζει ότι Γαλατάσαραϊ, Ολυμπιακός και Τζένοα ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Σαφίρ Ταϊντέρ από την Ίντερ, βάζοντας σε θέση οδηγού τον τουρκικό σύλλογο.

Η " Gazzetta dello Sport " συγκεκριμένα αναφέρει ότι από την στιγμή που ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του Σαφίρ Ταϊντέρ στην Σασουόλο, η Ίντερ έχει προς πώληση τον Αλγερινό διεθνή μέσο.

"Η Ίντερ ζητά 5 με 6 εκατομμύρια ευρώ για τον Ταϊντέρ. Ο παίκτης δεν θα μείνει στην Σασουόλο και οι "νερατζούρι" θέλουν να αντλήσουν μετρητά από την πώληση του. Τζένοα και Ολυμπιακός έχουν τσεκάρει τον παίκτη χωρίς ωστόσο να έχουν προχωρήσει σε πρόταση για την ώρα.

Υπήρξε τις τελευταίες ώρες επαφή με την Γαλατάσαραϊ, η οποία προτιμά τον Ταϊντέρ από τον Κουζμάνοβιτς. Οι Τούρκοι είναι σε θέση οδηγού για την απόκτηση του", αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα της ιταλικής ιστοσελίδας.

Το όνομα του Σαφίρ Ταϊντέρ είχε ακουστεί και πριν λίγες μέρες για τον Ολυμπιακό, με τους Ιταλούς να υποστηρίζουν πως ο 23χρονος κεντρικός μέσος προοριζόταν να συμπεριληφθεί σε πιθανά ανταλλάγματα, για την προοπτική απόκτησης του Ρομπέρτο Χιμένεθ από τους "ερυθρόλευκους".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ