ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Γαλατάσαράι και Ολυμπιακός για Μπαλάντα"

"Γαλατάσαράι και Ολυμπιακός για Μπαλάντα"

Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ, Ολυμπιακός και Γαλατάσαράι δίνουν μάχη για την απόκτηση του 23χρονου κεντρικού αμυντικού της Ρίβερ Πλέιτ, Έντερ Μπαλάντα. (videos)

Ο 23χρονος διεθνής Κολομβιανός αμυντικός της Ρίβερ Πλέιτ, Έντερ Μπαλάντα, δεν είναι η πρώτη φορά που φημολογείται ότι βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού. Ωστόσο, όπως μεταδίδει η ισπανική έκδοση του Don Balon, ο Μπαλάντα θα αποχωρήσει οριστικά από τους "μιγιονάριος" με τον προορισμό του να είναι είτε οι "ερυθρόλευκοι", είτε η Γαλατάσαράι της γειτονικής Τουρκίας.

Όπως εξηγεί το δημοσίευμα, ο τεχνικός της ομάδας του Μπουένος Άιρες, Μαρσέλο Γκαγιάρδο, θέλει να ελευθερώσει μια θέση ξένου - καθώς ο Μπαλάντα είναι Κολομβιανός κι όχι Αργεντινός - έχοντας λάβει τη συγκατάθεση της διοίκησης και συγκεκριμένα του Ουρουγουανού τεχνικού διευθυντή και παλαιού παίκτη της ομάδας, Ένσο Φρανσεσκόλι.

Μάλιστα, η Ρίβερ Πλέιτ φέρεται να διαπραγματεύεται συμφωνία με τη Ράσινγκ Κλουμπ για την απόκτηση του Αργεντινού αμυντικού, Λουσιάνο Λόλο, ο οποίος κι αυτός στο παρελθόν έχει απασχολήσει μεταγραφικά τον Ολυμπιακό.

Το "don balon" υποστηρίζει ότι Ολυμπιακός και Γαλατάσαράι έχουν τη διάθεση να δώσουν το ποσό των 8.000.000 ευρώ στη Ρίβερ Πλέιτ για την απόκτηση του Κολομβιανού κεντρικού αμυντικού. Βέβαια, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην τελευταία πρόταση, "ο Μπαλάντα είναι πιο κοντά στο να γνωρίσει την Κωνσταντινούπολη από τον Πειραιά".

FROM LEGEND TO LEGEND: Το ξεχωριστό ερυθρόλευκο t-shirt

Θυμηθείτε εδώ το αφιέρωμα του Θανάση Κρεκούκια για τον Έντερ Μπαλάντα

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ