ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Φωτογράφισε" ξανά Σαλίνο ο Σίλβα

"Φωτογράφισε" ξανά Σαλίνο ο Σίλβα
Σαλίνο, Σίλβα INTIME SPORTS

Όλο και περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνει το σενάριο να δούμε τον Σαλίνο στα χαφ του Ολυμπιακού, στο αποψινό (17/9, 21.45) παιχνίδι με τη Μπάγερν Μονάχου. Τι του είπε το πρωί στο Ρέντη ο προπονητής, Μάρκο Σίλβα.

Ο Σαλίνο τελικά κερδίζει τη μάχη για μία θέση στην ενδεκάδα; Πλέον συγκεντρώνει όλο και περισσότερες πιθανότητες το σενάριο να δούμε τον Βραζιλιάνο στα χαφ του Ολυμπιακού, στην αποψινή μάχη με την Μπάγερν Μονάχου (16/9, 21.45). Πριν από λίγη ώρα, στο πρωινό ξεμούδιασμα στο Ρέντη, ο Μάρκο Σίλβα τον “φωτογράφισε” ξανά.

Συν τοις άλλοις, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Πορτογάλος τεχνικός του είχε πει εδώ και μέρες “να είσαι έτοιμος”. Απλώς δεν του είχε διευκρινήσει αν θα του έδινε φανέλα βασικού ή θα τον χρησιμοποιούσε στην επανάληψη. Του είχε αφήσει να εννοηθεί όμως ότι θα πάρει χρόνο συμμετοχής και για αυτό τον λόγο ο Σαλίνο "γκάζωνε" στις προπονήσεις.

Με βάση λοιπόν όλα αυτά τα στοιχεία που σας παραθέτουμε παραπάνω, θα μπορούσε κάποιος να πει ότι είναι δεδομένο πώς ο Σαλίνο θα ξεκινήσει. Ας κρατήσουμε ωστόσο ένα μικρό καλάθι, γιατί ο Σίλβα αρέσκεται σε εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής.

Εμείς από την πλευρά μας να υπενθυμίσουμε πάντως, ότι και στην προπόνηση της Τρίτης (15/9) ο Σίλβα είχε δοκιμάσει ένα σχήμα με τους Καμπιάσο, Κασάμι και Σαλίνο τριάδα στα χαφ, τον Τσόρι σε έναν πιο ελεύθερο ρόλο και τον Πάρντο να κινείται λίγο πιο δεξιά. Μία δοκιμή που ήρθε μία μέρα αργότερα από το 4-2-3-1 που είχε δουλέψει στο διπλάκι της Δευτέρας (14/9), με Καμπιάσο - Κασάμι στα χαφ και τους Πάρντο, Τσόρι και Ερνάνι.

Λίγες ώρες έμειναν μέχρι την έναρξη του σπουδαίου ματς και εκεί θα δοθούν όλες οι απαντήσεις στον "γρίφο" της ενδεκάδας. Πάντως ο Σίλβα δείχνει ότι σκοπεύει να “γεμίσει” τον άξονα και να “χτυπήσει” την Μπάγερν εκεί όπου θεωρεί ότι είναι η μεγάλη της δύναμη. Σούπερ παίκτης ο Κόστα, φοβερός ο Γκέτζε, όμως, από τα όσα έχει δει ο Πορτογάλος τεχνικός από την βαυαρική ομάδα, έχει καταλήξει ότι πρέπει να κλείσει τους χώρους στον γερμανικό άξονα. Αυτό βεβαίως δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να αφήσουν τους Κόστα και Γκέτζε να... αλωνίζουν στα “φτερά”. Κάθε άλλο...

Με κάθε επιφύλαξη φυσικά γιατί πάντοτε ο Σίλβα επιφυλάσσει εκπλήξεις παρά τις δοκιμές που κάνει στο Ρέντη, ο Ολυμπιακός αναμένεται να παραταχθεί απόψε με τους Ρομπέρτο κάτω από τα δοκάρια, τους Ελαμπντελαουί, Ντα Κόστα, Σιόβα και Μαζουακού στην άμυνα, τους Καμπιάσο, Κασάμι και Σαλίνο στα χαφ, τον Τσόρι σε έναν ελεύθερο ρόλο, τον Πάρντο δεξί εξτρέμ που θα συγκλίνει όμως και προς τα μέσα και τον Ιντέγιε στην κορυφή της επίθεσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Καραϊσκάκης", το ποδοσφαιρικό φρούριο του Πειραιά!

Οι νέοι του Ολυμπιακού ήταν ωραίοι και κέρδισαν με 1-0 την Μπάγερν

Χριστόπουλος: "Έχει ισχυρά χαρτιά ο Ολυμπιακός"

Τα σκάνδαλα του Βασιλιά

Τόλι: "Γνωρίζουμε τι σημαίνει Ολυμπιακός"

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ