ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Φωτιά" στα εξτρέμ του Ολυμπιακού

"Φωτιά" στα εξτρέμ του Ολυμπιακού

Οι πραγματικές διαστάσεις στις υποθέσεις των Αγιού και Αλεσαντρινί που βρίσκονται στο προσκήνιο τις τελευταίες ημέρες.

Η υπόθεση του Μανουέλ Ντα Κόστα βρίσκεται στο προσκήνιο και μένει να φανεί πότε τελικά θα αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό. Aν πουληθεί μέσα στην εβδομάδα, θα έχει ενδιαφέρον πώς θα καλυφθεί το όποιο κενό αφήνει ο Μαροκινός ενόψει του αγώνα της παραπάνω Τετάρτης (27/7) για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Από την άλλη, ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση ενός εξτρέμ και ήδη δύο ονόματα, αυτά των Αγιού και Αλεσαντρινί φιγουράρουν στα ερυθρόλευκα ρεπορτάζ. Και φιγουράρουν όχι για το “θεαθήναι”, αλλά γιατί πράγματι οι Πειραιώτες εξετάζουν τις περιπτώσεις τους.

O μάνατζερ του Αλεσαντρινί επιβεβαίωσε ότι όντως ο Ολυμπιακός έχει εκφράσει ενδιαφέρον γιατον 27χρονο άσο της Μαρσέιγ. Αλλά θα πρέπει εδώ να δώσουμε τις πραγματικές διαστάσεις της ιστορίας. Οι Μασσαλοί ζητούν γύρω στα 6 εκατομμύρια ευρώ και ο παίκτης έχει ένα συμβόλαιο κοντά στο 1,5εκ. Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Γαλλία, ο Ολυμπιακός έχει κάνει μία πρώτη πρόταση περίπου στα 2 εκατομμύρια. Είναι μία περίπτωση που αν επιμείνουν οι “ερυθρόλευκοι”, λογικά θα τραβήξει αρκετό καιρό...

Σε αυτό το σημείο όμωςθα πρέπει όμως να τονίσουμε και κάτι άλλο που έχει τη σημασία του: Κακά τα ψέματα, ο Αλεσαντρινί δεν “ψήνεται” να φύγει από τη Μασσαλία και να συνεχίσει την καριέρα του στο ελληνικό πρωτάθλημα. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να καμφθούν οι όποιες αμφιβολίες του για την ελληνική Σούπερ Λίγκα.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Αγιού της Άστον Βίλα, στην παρούσα φάσηαυτό που ισχύει είναι ότι έχει προταθεί εδώ και καιρό. Ο Ολυμπιακός φυσικά δεν υπήρχε περίπτωση να μην εξετάσει τις παραμέτρους μίας τέτοιας περίπτωσης.

Κι εδώ όμως πρόκειται για έναν αρκετά “αλμυρό” ποδοσφαιριστή. Ακόμα και δανεικό να τον πάρει ο Ολυμπιακός, θα πρέπει να καταβάλει περίπου 2 εκατομμύρια ευρώ για ενοίκιο. Προς το παρόν όμως κάποια ουσιαστική κίνηση από πλευράς Πειραιωτών δεν έχει γίνει προς την ομάδα του Μπέρμιγχαμ, η οποία αποδεδειγμένα θέλει να παραχωρήσει τον Αγιού εξαιτίας του υποβιβασμού στην Championship.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ