ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φωνάζουν "παρών" οι Καπίνο και Σεμπά για Μπεσίκτας!

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΞΑΝΘΗ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΞΑΝΘΗ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Tόσο ο Στέφανος Καπίνο, όσο και ο Σεμπά βρίσκονται μία "ανάσα" από το να μπουν το πρωί της Τετάρτης (15/3) στο αεροπλάνο για την Κωνσταντινούπολη ενόψει της ρεβάνς με την Μπεσίκτας.

Για τον Στέφανο Καπίνο ήταν λίγο – πολύ γνωστό ότι από αυτή την εβδομάδα θα έμπαινε στις προπονήσεις, έτσι ώστε να επέστρεφε στο ντέρμπι της Λεωφόρου. Ο 23χρονος γκολκίπερ όμως έκανε ένα βήμα παρακάτω. Δείχνει σε θέση να βοηθήσει ακόμα και το βράδυ της Πέμπτης (16/3, 20:00) στην Κωνσταντινούπολη.

Πλέον, με βάση τα όσα έχουν γίνει το τελευταίο διήμερο, θα αποτελέσει τεράστια έκπληξη αν ο Καπίνο δεν μπει στο αεροπλάνο για Τουρκία. Αυτό δεν σημαίνει βεβαίως ότι θα ξεκινήσει κιόλας κόντρα στην Μπεσίκτας. Στον Λεάλι θα δοθούν τα γάντια του βασικού και το πολύ-πολύ ο Καπίνο να κάτσει στον πάγκο.

Τα ευχάριστα όμως για τον Βούζα έρχονται από το μέτωπο του Σεμπά. Ο Βραζιλιάνος αποφάσισε να "σπάσει τα κοντέρ" και να επιστρέψει σε χρόνο ρεκόρ. Να θυμίσουμε ότι είχε υποστεί θλάση στην Τούμπα και μετά από δέκα μέρες ετοιμάζεται να δώσει το "παρών" στην Τουρκία.

Φαίνεται ότι πάει λοιπόν κόντρα σε όλα τα προγνωστικά. Ουσιαστικά ο Σεμπά "έτρεχε" για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αλλά με τη χθεσινή του εικόνα στο Ρέντη έδειξε ότι το παλεύει για το ματς με την Μπεσίκτας! Για την ακρίβεια, δεν θέλει με τίποτα να το χάσει και για αυτό κάνει τα πάντα για να το προλάβει. Και στο τέλος μάλιστα, υπάρχει η αίσθηση ότι θα τα καταφέρει.

Κρίσιμη φυσικά είναι η σημερινή προπόνηση (14/3), όπου ο Βραζιλιάνος θα δοκιμάσει να μπει σε φουλ ρυθμό.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ