ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φώναξε "παρών" ο Τσόρι

Φώναξε "παρών" ο Τσόρι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Τσόρι Ντομίνγκες πήγε κόντρα στα προγνωστικά και στις προβλέψεις. Προπονήθηκε την Παρασκευή κανονικά, ο Σίλβα θα περιμένει να τον δει και το Σάββατο και εν συνεχεία θα αποφασίσει αν θα τον πάρει στην αποστολή για τον ΠΑΟΚ.

Δεν ήταν και λίγοι αυτοί που είχαν βγάλει “οφ” τον Ντομίνγκες από το ματς με τον ΠΑΟΚ (7/2, 19.30). Τελικά ο Αργεντινός έκανε το θαύμα του, γιατί πραγματικά δεν το πίστευαν και πολλοί μέσα στο Ρέντη ότι θα προλάβαινε την κυριακάτικη αναμέτρηση .

Ο Τσόρι πήγε σήμερα (5/2) στο Ρέντη με σκοπό να δοκιμάσει να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα. Τα κατάφερε μια χαρά! Έβγαλε όλο το πρόγραμμα, έδειχνε να πατάει καλά και φώναξε “παρών” ενόψει ΠΑΟΚ. Βέβαια, ο Σίλβα θέλει να τον δει και στην σαββατιάτικη προπόνηση (6/2), προτού πάρει τις οριστικές του αποφάσεις. Πάντως, αυτό που έχει σημασία είναι ότι ο Ντομίνγκεζ συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα και έδειξε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι θέλει να παίξει.

Από την πλευρά του ο Μποτία φαίνεται πώς ξεπέρασε με τη σειρά του το πρόβλημα που είχε πάνω από το αριστερό γόνατο, αφού την Παρασκευή (5/2) προπονήθηκε κανονικά.

Από εκεί και πέρα, ο Σίλβα ακόμα και να τους πάρει στην αποστολή, δύσκολο είναι να τους δώσει φανέλα βασικού. Ειδικά στον Τσόρι, μιας και στα χαφ θα δεσπόζει η παρουσία του Φορτούνη. Όσο για το κέντρο της άμυνας; Ο Ντα Κόστα έχει τον πρώτο λόγο να παίξει μαζί με τον Σιόβα.

Η πιθανή ενδεκάδα θα είναι με Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Ντα Κόστα, Σιόβα, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Ζντιέλαρ, Φορτούνη, Πάρντο, Ντουρμάζ και Ιντέγε.

​​ΤΑ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ SUPER LEAGUE ΣΤΟΝ SPORT24 RADIO 103,3
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ