ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Φτιαγμένος" ο Κασάμι

"Φτιαγμένος" ο Κασάμι
INTIME SPORTS

Ο Παϊτίμ Κασάμι συμπεριλήφθηκε στις επιλογές του Μάρκο Σίλβα για το Champions League και λίγο αργότερα δήλωσε έτοιμος να παλέψει πιο σκληρά από ποτέ για την ερυθρόλευκη φανέλα.

Ο Ελβετός διεθνής μέσος πέρασε ένα περίεργο καλοκαίρι καθώς ο μάνατζερ του, Μίνο Ραϊόλα, είχε βαλθεί -κατόπιν της επιθυμίας και του πελάτη του φυσικά- να του βρει ομάδα σε Αγγλία ή Ιταλία για να συνεχίσει την καριέρα του.

Καμία από τις περιπτώσεις που παρουσιάστηκαν δεν προχώρησε και έτσι ο Κασάμι παρέμεινε παίκτης του Ολυμπιακού και για τη νέα σεζόν. Και όχι μόνο αυτό, αλλά συμπεριλήφθηκε κανονικά στην λίστα του Champions League που παρέδωσαν οι "ερυθρόλευκοι" στην UEFA, αφού αυτή ήταν η επιθυμία του Μάρκο Σίλβα.

Λίγο αργότερα ο Παϊτίμ Κασάμι προχώρησε σε μια δήλωση - δέσμευση, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook, ξεκαθαρίζοντας πως είναι ευτυχής που παρέμεινε στο Λιμάνι, ενώ τόνισε ότι είναι έτοιμος να παλέψει πιο σκληρά από ποτέ για την ερυθρόλευκη φανέλα.

"Είμαι ευτυχής που όλες οι φήμες επιτέλους τελείωσαν και είναι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω την καριέρα μου στο Λιμάνι! Θα παλέψω για την φανέλα του Ολυμπιακού πιο δυνατά από ποτέ!", έγραψε χαρακτηριστικά ο 23χρονος κεντρικός μέσος.

I am happy that all the rumours are finally over and I am very happy to be continuing my carreer at the port! I will fight for the Olympiacos jersey harder than ever before!❤️ #olympiacos #kasami

Posted by Pajtim Kasami on Τρίτη, 1 Σεπτεμβρίου 2015
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ