ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φουστέρ: "Ήταν μια σπουδαία βραδιά"

Φουστέρ: "Ήταν μια σπουδαία βραδιά"
INTIME SPORTS

Ο Νταβίντ Φουστέρ, έκανε δηλώσεις μετά το φινάλε του ματς με την Γιουβέντους. Ο Ισπανός έκανε λόγο για μια μεγάλη νίκη και σπουδαία βραδιά για τους Πειραιώτες. Τι είπαν Μποτία, Ελαμπντελαουί και Μαζουακού.

Ο Νταβίντ Φουστέρ, έκανε δηλώσεις μετά το φινάλε του ματς με την Γιουβέντους. Ο Ισπανός έκανε λόγο για μια μεγάλη νίκη και σπουδαία βραδιά για τους Πειραιώτες, ενώ τόνισε πως πρέπει να έρθει το τρίποντο εκτός έδρας για να προκριθεί η ομάδα του.

Συγκεκριμένα, είπε: "Ήταν μία πολύ μεγάλη νίκη, μία σπουδαία βραδιά. Πρέπει να το ευχαριστηθούμε και να κοιτάξουμε μπροστά γιατί πετύχαμε κάτι σπουδαίο. Σε 15 μέρες στο Τορίνο θα παίξουμε ένα σημαντικό παιχνίδι.

Αν νικήσουμε εκτός έδρας θα περάσουμε. Έχουμε άλλα παιχνίδια μέχρι τότε όμως και θα πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτό. Ωστόσο πρέπει να πάρουμε καλό αποτέλεσμα εκτός έδρας για να περάσουμε".

Μποτία: "Όσο περνάει ο καιρός, προσαρμόζομαι

Ο Μποτία μίλησε στη NOVA για τη νίκη του Ολυμπιακού, τη μάχη στο Τορίνο και την δική του παρουσία στο παιχνίδι με την Γιουβέντους.

"Είναι ξεκάθαρο πως πρέπει να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και να πάρουμε τους βαθμούς για την πρόκριση. Θα πάμε να δώσουμε τη μάχη μας στο Τορίνο. Να παλέψουμε ως το τέλος να πάρουμε τη νίκη. Αν όχι να συνεχίσουμε στα επόμενα ματς.

Όσο περνάει ο καιρός προσαρμόζομαι και η δουλειά μου θα φανεί. Προσπαθώ πολύ και με του βοήθεια των συμπαικτών του θα δώσω όλο και περισσότερα στην ομάδα".

Ελαμπντελαουί: "Δώσαμε τα πάντα"

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, τόνισε με τη σειρά του: "Δώσαμε τα πάντα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Δώσαμε τα πάντα, δουλέψαμε πολύ και ανταμοιβή μας είναι η νίκη και είμαι πολύ χαρούμενος. Νιώθουμε ιδιαίτερα δυνατοί στο σπίτι μας.

Ο κόσμος μας δίνει τεράστια ώθηση. Από πέρσι, έτσι και φέτος και πετυχαίνουμε μεγάλες νίκες. Όταν δουλεύουμε σκληρά έρχονται αυτά τα αποτελέσματα. Είναι θέμα νοοτροπίας".

Για την επίσκεψη του Μαρινάκη στα αποδυτήρια, είπε: "Ήταν περήφανος και χαρούμενος για εμάς και για το αποτέλεσμα απόψε. Πρέπει να συνεχίσουμε το ίδιο δυνατά και έχουμε σημαντικό παιχνίδι την Κυριακή".

Μαζουακού: "Πιέσαμε, τρέξαμε, πετύχαμε ένα γκολ"

Ο Αρτούρ Μαζουακού, είπε αρχικά: "Παίξαμε με μια πολύ δυνατή ομάδα, την πρωταθλήτρια Ιταλίας. Πιέσαμε, τρέξαμε, πετύχαμε ένα γκολ και πήραμε μια νίκη που είναι ένα πολύ μεγάλο βήμα για τη συνέχεια".

Για το ματς στην Ιταλία, ανέφερε: "Είναι ένα πολύ δύσκολο ματς, αλλά μπορούμε να βγάλουμε τον ίδιο χαρακτήρα και εκεί. Θα είναι πολύ δυνατή με τον κόσμο της παρόντα κι ενώ έχει χάσει σήμερα, αλλά μπορούμε να τα καταφέρουμε και στην Ιταλία".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ