ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φουστέρ: "Στεναχωρημένος και απογοητευμένος, αλλά..."

Φουστέρ: "Στεναχωρημένος και απογοητευμένος, αλλά..."
Φουστέρ INTIME SPORTS

Ο Νταβίφ Φουστέρ έκανε δήλωση στη σελίδα του στο Facebook και αναφέρεται στην απόφαση του Μάρκο Σίλβα να τον αφήσει εκτός λίστας από το Champions League. Αισθάνεται στεναχώρια και απογοήτευση, αλλά θα συνεχίσει να δίνει τα πάντα.

Εκτός της λίστας για το Champions League έμεινε ο Νταβίδ Φουστέρ. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός δεν βρίσκεται στις επιλογές του Μάρκο Σίλβα και μέσω της σελίδας του στο Facebook εξέφρασε την στεναχώρια του και την απογοήτευσή του, όμως ο ίδιος τόνισε πως θα συνεχίσει να προπονείται σκληρά και να δίνει τα πάντα για τον Ολυμπιακό (του), τους συμπαίκτες του και τον κόσμο της ομάδας.

"Είμαι πολύ στεναχωρημένος και απογοητευμένος που ενημερώθηκα ότι βρίσκομαι εκτός λίστας Champions League φέτος. Φαίνεται ότι κάποιες φορές στη ζωή τα πράγματα δεν έρχονται έτσι όπως πιστεύαμε...Όπως και να έχει όμως, θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι θα συνεχίσω να προπονούμαι σκληρά κάθε μέρα και να δίνω τα πάντα για τον Ολυμπιακό μας, τους συμπαίκτες μου και όλους εσάς...", έγραψε χαρακτηριστικά ο Φουστέρ.

Είμαι πολύ στεναχωρημένος και απογοητευμένος που ενημερώθηκα ότι βρίσκομαι εκτός λίστας Champions League φέτος. Φαίνεται...

Posted by David Fuster on Wednesday, September 2, 2015
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ