ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φουστέρ: "Παίζει μεγάλο ρόλο το συναίσθημα"

Φουστέρ: "Παίζει μεγάλο ρόλο το συναίσθημα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Νταβίδ Φουστέρ υποστήριξε ότι το ματς με τον Παναθηναϊκό είναι πολύ σημαντικό ανεξάρτητα με την κατάκτηση του τίτλου και κάλεσε τους οπαδούς του Ολυμπιακού να σεβαστούν τον αντίπαλο, υποστηρίζοντας μόνο την ομάδα τους.

"Θέλουμε πολύ να κερδίσουμε το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Είμαστε πρωταθλητές και θέλουμε να κερδίσουμε αυτόν τον αγώνα για να αποδείξουμε πως είμαστε η καλύτερη ομάδα", ήταν η αρχική τοποθέτηση του Ισπανού μέσου στην κάμερα της Nova και συμπλήρωσε:

"Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Είναι ιδιαίτερο αυτό το παιχνίδι, γιατί ανεξάρτητα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, πρόκειται για ένα ματς όπου η ατμόσφαιρα είναι πολύ θερμή και κάθε ποδοσφαιριστής προσπαθεί να δώσει το καλύτερό του εαυτό".

Για το που θα κριθεί το παιχνίδι:

"Σε αυτά τα παιχνίδια παίζει πολύ μεγάλο ρόλο το συναίσθημα. Θα πρέπει να είμαστε πολύ ήρεμοι, συγκεντρωμένοι και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Αν κάνουμε πράξη όλα αυτά που έχουμε κάνει κατά τη διάρκειας αυτής τη χρονιάς, έχουμε πολλές πιθανότητες να πάρουμε τη νίκη".

Για το μήνυμά του προς τον κόσμο του Ολυμπιακού:

"Πιστεύω πως είναι πολύ σημαντικό ο κόσμος να βρίσκεται όπως πάντα κοντά μας. Είμαστε σίγουροι πως θα μας υποστηρίζει από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό του αγώνα. Επίσης να κάνουν μόνο αυτό: να μας υποστηρίζουν και να μας εμψυχώνουν όπως πάντα.

Θα ήθελα να τους ζητήσω να σεβαστούν τον αντίπαλο που θα έρθει να κάνει τη δουλειά του. Όπως κάνουν τα τελευταία χρόνια, οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού να αποδείξουν πως δεν είναι σαν τους άλλους. Ξέρουν να σέβονται τον αντίπαλο και να υποστηρίζουν την ομάδα τους. Μόνο αυτό".

Ιντέγε: "Ανυπομονώ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό"

Ο Μπράουν Ιντέγε μίλησε στη "Real News" για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Φάληρο, ενώ ρωτήθηκε για τα επεισόδια στην Τούμπα και την απόφαση για την ματαίωση του Κυπέλλου.

"Για εμάς είναι ένα ξεχωριστό ματς. Όλοι μας γνωρίζουμε τι σημαίνουν αυτά τα ματς, είναι το ελληνικό ντέρμπι. Από την πρώτη ημέρα που ήρθα στην Ελλάδα, όλος ο κόσμος μου έλεγε για τους αγώνες με τον Παναθηναϊκό. Ακόμη και τώρα, με σταματούν στο δρόμο και μου λένε όλοι να τον νικήσουμε", υποστήριξε ο Νιγηριανός φορ στην "Real News" και συνέχισε:

"Ο αγώνας στο γήπεδό μας θα είναι ο πρώτος για μένα και τον περιμένω πως και πως. Θέλουμε να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό τόσο για εμάς, όσο και για να προσφέρουμε χαρά στον κόσμο μας. Ξέρω ότι το γήπεδο θα είναι κατάμεστο και εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Είμαστε πρωταθλητές, αλλά σε αυτόν τον αγώνα θέλουμε να δείξουμε ότι είμαστε με διαφορά η καλύτερη ομάδα. Μακάρι να είμαι εγώ αυτός που θα σκοράρει και θα βοηθήσω την ομάδα μου να πάρει τη νίκη.

Ξέρω ότι όποιος σκοράρει σε αυτά τα ντέρμπι είναι σαν να πετυχαίνει ένα ξεχωριστό γκολ, γράφει ιστορία, αλλά εκείνο που μετράει είναι να νικήσει ο Ολυμπιακός. Περιμένουμε από τον κόσμο μας μια εντυπωσιακή ατμόσφαιρα, κάτι που μας έχουν δείξει πολλές φορές φέτος".

Όσον αφορά τα επεισόδια στην Τούμπα και την διακοπή της διοργάνωσης του Κυπέλλου, ο Ιντέγε τόνισε τα εξής:

"Στο ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ ζήσαμε δύσκολες στιγμές. Είμαστε επαγγελματίες και θέλουμε να απολαμβάνουμε τους αγώνες, να παίζουμε μπάλα. Θέλω να πιστεύω πως θα συνεχιστεί και η διοργάνωση του Κυπέλλου. Εμείς πήραμε το πρωτάθλημα μαθηματικά, είμαστε κοντά και στο Κύπελλο, γιατί να μας το στερήσουν;".

Photo Credits: ACTION IMAGES

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ