ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φουλάρει για στόπερ και εξτρέμ ο Ολυμπιακός

Φουλάρει για στόπερ και εξτρέμ ο Ολυμπιακός

Μετά τη μεταγραφή του Καμπιάσο, σειρά παίρνει για τον Ολυμπιακό η άμεση ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας και στο αριστερό άκρο της επιθετικής γραμμής.

Ο Εστεμπάν Καμπιάσο έπιασε… λιμάνι και πλέον στον Ολυμπιακό στρέφουν την προσοχή τους στο να κλείσουν άμεσα τον «βράχο» της άμυνας και τον αριστερό εξτρέμ.

Δεν έχει αλλάξει κάτι σε σχέση με τις υποθέσεις των Μπαλάντα της Ρίβερ Πλέιτ και Ερνάνι της Πόρτο. Ο Κολομβιανός στόπερ των «μιγιονάριος» παραμένει ψηλά στην ερυθρόλευκη λίστα και να θυμίσουμε ότι κοστολογείται κοντά στα πέντε εκατομμύρια ευρώ.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την περίπτωση του Πορτογάλου εξτρέμ ο Ολυμπιακός έχει ως βασικόσύμμαχο τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή που βλέπει ότι ο χρόνος του στους «δράκους» θα είναι πολύ περιορισμένος και πιέζει για να πάρει το πρώτο αεροπλάνο για Αθήνα. Προς το παρόν όμως εξακολουθεί να «κλοτσάει» η Πόρτο με το θέμα της οψιόν αγοράς. Πιστεύουν πάντως στο λιμάνι ότι μέσα στην προσεχή εβδομάδαθα έχει αίσιο τέλος η υπόθεση του Ερνάνι.

Στο μεταξύ, από τον Ολυμπιακό δεν επιβεβαιώνουν το παραμικρό σχετικά με με τα δημοσιεύματα στην Πορτογαλία που θέλουν τον Μάρκο Σίλβα να γλυκοκοιτάζει τον 26χρονο Βραζιλιάνο στόπερ της Μπράγκα, Αντερλάν Σάντος. Πάντως, είναι γεγονός ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής είχε ακουστεί και τον Γενάρη, μιας και ο Βίτορ Περέιρα φέρεται να τον είχε προτείνει στη διοίκηση. Τελικά, οι «ερυθρόλευκοι» κατέληξαν στον Φελίπε Σαντάνα από την Σάλκε. Η τιμή του Σάντος, με βάση τις πληροφορίες από την Πορτογαλία, είναι κάπως «αλμυρή». Πάνω-κάτω στα λεφτά του Μπαλάντα.

Εν κατακλείδι, ο Ολυμπιακός θα κοιτάξει να «τρέξει» για τα καλά τα θέματα του στόπερ και του αριστερού εξτρέμ, καθώς έχουν ως στόχο να τους έχει ο Σίλβα την προσεχή εβδομάδα στη διάθεσή του. Οπότε, αναμένονται άμεσες εξελίξεις!

Στο μεταξύ, πηγαίνει λίγο πιο πίσω το θέμα με τον 31χρονο φορ Ζόνας της Μπενφίκα που είναι μία περίπτωση που όντως εξετάζεται από τους Πειραιώτες (μάλιστα πληροφορίες από την Πορτογαλία αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός κατέθεσε και πρόταση 2,5εκ. ευρώ στους «Λουζιτανούς»). Πρώτα θέλουν να τελειώσουν με τον στόπερ και τον εξτρέμ και μετά οι «ερυθρόλευκοι» θα ασχοληθούν και με την περαιτέρω ενίσχυση της επιθετικής γραμμής.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ