ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φουλάρει για Μίλιτς ο Ολυμπιακός

Croatia players celebrate their second goal during the Euro 2016 qualifying match between Croatia and Malta, at Maksimir stadium, in Zagreb, Croatia, Tuesday, Sept. 9, 2014. (AP Photo/Darko Bandic)
Croatia players celebrate their second goal during the Euro 2016 qualifying match between Croatia and Malta, at Maksimir stadium, in Zagreb, Croatia, Tuesday, Sept. 9, 2014. (AP Photo/Darko Bandic) AP

Ο Ολυμπιακός είναι σε συζητήσεις με την Φιορεντίνα για την απόκτηση του 28χρονου Κροάτη αριστερού μπακ, Χρβόγε Μίλιτς. Γύρω στο 1,5 εκ. ευρώ μπορεί να φτάσει η μεταγραφή.

Και να που τελικά προκύπτει μεταγραφή για τον Ολυμπιακό λίγο πριν τον πρώτο ευρωπαϊκό “σκόπελο” της Παρτίζαν. Από εκεί που το απόγευμα οι “ερυθρόλευκοι” χαμήλωναν το θέμα του αριστερού μπακ λόγω της “μάχης” του Βελιγραδίου την Τρίτη (25/7), προέκυψε η πληροφορία το βράδυ της Παρασκευής (21/7) ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση αριστερού μπακ.

Τελικά, απ' ό,τι δείχνουν τα πράγματα, δεν θα είναι ο Ιμπάνιες που απασχολούσε τον Ολυμπιακό τα τελευταία δύο καλοκαίρια. Άλλος φαίνεται να είναι ο “εκλεκτός” και ακούει στο όνομα Χρβόγε Μίλιτς! Πρόκειται για τον 28χρονο Κροάτη αριστερό μπακ της Φιορεντίνα, ο οποίος πέρσι είχε 17 συμμετοχές στο Καμπιονάτο και άλλες 2 στοEuropa League. Μάλιστα, είχε παίξει στην εντός έδρας ήττα των “βιόλα” από τον ΠΑΟΚ με 2-3.

Ο Μίλιτς είναι ένας παίκτης που μπορεί να παίξει σε όλη τη γραμμή. Πέρσι με τον Πάουλο Σόουζα στην Φιορεντίνα έπαιζε αριστερός μπακ-χαφ στο 3-5-2 του Πορτογάλου τεχνικού. Έχει δηλαδή όλα τα στοιχεία που ζητάει ο Χάσι, δηλαδή είναι ένας επιθετικογενής ακραίος μπακ, έτσι ώστε να προσφέρει λύσεις στον Ολυμπιακό από τις πτέρυγες.

Το συμβόλαιό του με την Φιορεντίνα εκπνέει το καλοκαίρι του 2018 (σ.σ. πέρσι τον είχαν αποκτήσει οι “βιόλα” από την Χάιντουκ Σπλιτ) και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η μεταγραφή του θα πάει γύρω στο 1,5 εκατ. ευρώ. Ο Ολυμπιακός λοιπόν θα προσπαθήσει να κλείσει τον παίκτη μέσα στο Σαββατοκύριακο (22-23/7), έτσι ώστε να τον δηλώσει την Δευτέρα (24/7) στη λίστα για τα ματς με την Παρτίζαν.

Ο υποψήφιος στόχος των Πειραιωτών ξεκίνησε από την ακαδημία της Χάιντουκ, από αυτήν της NK Osijek, αλλά και από Djurgardens IF, NK Istra και Rostov.

AP Photo/Darko Bandic

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ