ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φουλ για Γούτα η Κορτράικ

Φουλ για Γούτα η Κορτράικ
Γούτας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η βελγική Κορτράικ, στην οποία παίζουν Παπάζογλου και Σηφάκης, έχει στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας τον Δημήτρη Γούτα, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr. Σε καλό δρόμο οι επαφές με τον Ολυμπιακό.

Στο εξωτερικό θα συνεχίσει κατά τα φαινόμενα την καριέρα του ο Δημήτρης Γούτας. Οι πληροφορίες του Sport24.gr αναφέρουν ότι η Κορτράικ έχει ψηλά στη λίστα τον 22χρονο Καβαλιώτη κεντρικό αμυντικό, ο οποίος ανήκει στον Ολυμπιακό. Αρχές Ιουλίου έγινε γνωστό ότι ο Βίκτορ Σάντσεθ, τότε προπονητής των Πειραιωτών, δεν υπολόγιζε σε τέσσερις ποδοσφαιριστές, μεταξύ των οποίων ήταν και ο Γούτας.

Ο νεαρός αμυντικός δεν είχε ταξιδέψει στην προετοιμασία των "ερυθρόλευκων", στο Βέλγιο (εκεί έγινε το δεύτερο στάδιο). Στόχος του παίκτη, από τη στιγμή που τα δεδομένα δεν άλλαξαν ούτε με τον Πάουλο Μπέντο, ήταν να παίξει εκτός των συνόρων. Η βελγική ομάδα έχει εκφράσει ενδιαφέρον να τον εντάξει στο δυναμικό της και ήδη έχουν γίνει επαφές με τον Ολυμπιακό. Το περασμένο εξάμηνο ο Γούτας είχε επιστρέψει στην Ξάνθη ως δανεικός, καταγράφοντας 7 συμμετοχές στη Super League.

Εκεί είχε αγωνιστεί από το 2011 μέχρι και το 2015, οπότε και πήρε μεταγραφή στους Πειραιώτες. Σε περίπτωση που ολοκληρωθεί το deal (οι διαπραγματεύσεις είναι σε καλό δρόμο), ο 22χρονος στόπερ θα πάει στους Βέλγους ως δανεικός. Υπενθυμίζεται ότι στην ίδια ομάδα αγωνίζονται άλλοι δύο Έλληνες, ο τερματοφύλακας Μιχάλης Σηφάκης και ο επιθετικός Θανάσης Παπάζογλου.

Photo credits: ACTION IMAGES

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ