ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φόβοι για θλάση ο Ντουρμάζ!

Φόβοι για θλάση ο Ντουρμάζ!

Αγωνία στο ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού, καθώς από την Σουηδία διαρρέει ότι ο Ντουρμάζ πιθανότατα υπέστη θλάση στον μηρό. Θα εξεταστεί από τους γιατρούς των "ερυθρολεύκων" για να διαπιστωθεί το ακριβές διάστημα απουσίας του. Μόνο με θαύμα θα προλάβει την ΑΕΚ.

Τα μαντάτα από την Σουηδία δεν ήταν και τόσο ευχάριστα για τον Ντουρμάζ. Ο Τζίμι αντικαταστάθηκε στο παιχνίδι με το Λιχτενστάιν στο 69ο λεπτό και το πρωί του Σαββάτου (10/10) ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Έρικ Χάμρεν, ενημέρωσε τους ρεπόρτερ της Εθνικής ότι θα απουσιάσει για επτά με δέκα μέρες!

Λογικό και επόμενο ήταν οι γιατροί του Ολυμπιακού να αρχίσουν τα τηλέφωνα προς τον ποδοσφαιριστή και το ιατρικό τιμ των Σουηδών. Η εικόνα που αποκόμισαν ήταν ότι ο Ντουρμάζ μάλλον έχει πάθει θλάση στον μηρό. Για να έχουν όμως μία πιο ξεκάθαρη εικόνα θα πρέπει να τον υποβάλουν σε εξετάσεις με το που επιστρέψει στην Αθήνα.

Με τα δεδομένα που υπάρχουν μέχρι στιγμής, ο Ντουρμάζ μόνο με θαύμα θα προλάβει το ντέρμπι με την ΑΕΚ που είναι το Σάββατο 17 του μηνός. Οπότε, ο Σίλβα θα πρέπει ήδη σιγά-σιγά να καταστρώνει τα πλάνα του ενόψει "Ένωσης" χωρίς τον Σουηδό εξτρέμ στις βασικές του επιλογές.

"Χτυπάει" την πόρτα της ενδεκάδας ο Ερνάνι!

Ο Ντουρμάζ – εκτός απροόπτου – είναι "οφ" με την ΑΕΚ, ο Πάρντο ακόμα δεν έχει προπονηθεί με την ομάδα (αναμένεται να μπει σε κανονικούς ρυθμούς στα μέσα της εβδομάδας) και έτσι οι λύσεις για τα "φτερά" είναι περιορισμένες.

Ο Μάρκο Σίλβα έχει στη διάθεσή του επίσης τους Σεμπά, Ερνάνι, Φουστέρ, Κολοβό και Γιαννιώτα. Τον τελευταίο δεν τον έχει βάλει ούτε μία φορά στην 18άδα. Τον Κολοβό τον έβαλε 23 λεπτά με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ ο Φουστέρ προέρχεται από τραυματισμό.

Για τον Πάρντο αυτό που διαρρέει είναι ότι θα είναι διαθέσιμος για την ΑΕΚ. Σε περίπτωση όμως που δεν ξεπεράσει τις μυικές ενοχλήσεις που έβγαλε παραμονή της Τούμπας, ο Σίλβα αναμένεται να δώσει στον Σεμπά τη μία θέση στα άκρα της επίθεσης και να περάσει στο άλλο άκρο τον Ερνάνι. Αυτό θα συμβεί – επαναλαμβάνουμε – αν και εφόσον ο Πάρντο κριθεί ανέτοιμος από τον Πορτογάλο τεχνικό.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ