ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φόβοι για θλάση ο Μπεν

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ / ΜΠΕΝ ΦΥΣΟΥΝΑ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ / ΜΠΕΝ ΦΥΣΟΥΝΑ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μπεν αποχώρησε τραυματίας από το "Γ. Καραϊσκάκης" και υπάρχουν φόβοι για θλάση. Αντίθετα οι Πειραιώτες δεν ανησυχούν για την κατάσταση του Οτζίτζα που κάλεσε σε ενότητα μετά την εντός έδρας ήττα από τον Ατρόμητο.

Πολύ νωρίς στο ματς ο Τάκης Λεμονής αναγκάστηκε να προχωρήσει σε αλλαγή καθώς σε ανύποπτη στιγμή ο Μπεν βρέθηκε στο έδαφος κάνοντας νόημα ότι δεν μπορεί να συνεχίσει.

Ο διεθνής με τις Κομόρες επιθετικός έφυγε από τον αγωνιστικό χώρο αφήνοντας τη θέση του στον Μάριν (13') και την Δευτέρα (2/10) οι Πειραιώτες θα έχουν ξεκάθαρη εικόνα για την κατάσταση του. Ωστόσο υπάρχουν φόβοι για θλάση, ανάλογα με το μέγεθος της οποίας θα αποσαφηνιστεί ο χρόνος που απαιτείται για την αποκατάσταση του τραυματισμού.

Αντίθετα ανησυχία δεν υπάρχει για τον Οτζίτζα Οφόε, που ναι μεν τελείωσε χωλαίνοντας το παιχνίδι, ωστόσο ένα χτύπημα στο γόνατο και τίποτα παραπάνω ήταν αυτό που ταλαιπώρησε τον Βέλγο χαφ στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Και η δική του περίπτωση θα επανεξεταστεί τη Δευτέρα (2/10) αλλά μοιάζει για ένα επιπόλαιο τραύμα.

Ο Οτζίτζα στις δηλώσεις του μετά την εντός έδρας ήττα από τον Ατρόμητο, κάλεσε σε ενότητα:

"Έπρεπε να πιέσουμε και να κάνουμε στο γήπεδο περισσότερα πράγματα. Παίξαμε βεβιασμένα και δεν τα καταφέραμε. Θέλουμε τους οπαδούς μας στο πλευρό μας, τους ευχαριστούμε για τη στήριξη.

Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι σαν ομάδα και να προσπαθήσουμε να ανατρέψουμε την κατάσταση, χωρίς εκείνους θα είναι δύσκολο για μας, δεν θα έχουμε πίστη. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να τα καταφέρουμε", τόνισε χαρακτηριστικά.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Και μη χειρότερα...
Παραδοχή, νεύρα για Αρετόπουλο και τσαντίλα Μαρινάκη
Λεμονής: "Δύσκολη κατάσταση, όχι όμως μη αναστρέψιμη"
Αποδοκιμασίες μετά την ήττα από τον Ατρόμητο
Ήττα για τον Ολυμπιακό, 0-1 από τον Ατρόμητο στο Φάληρο
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ