ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βόσεν: "Κανένα πρόβλημα να παίξω στον Ολυμπιακό"

Βόσεν: "Κανένα πρόβλημα να παίξω στον Ολυμπιακό"

Ο Γέλε Βόσεν παραχώρησε συνέντευξη και αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό, λέγοντας πως δεν έχει κανένα πρόβλημα να αγωνιστεί στον πρωταθλητή Ελλάδας. Διαβάστε αναλυτικά.

Το όνομα του Γέλε Βόσεν ακούγεται έντονα για τον Ολυμπιακό, με τον ίδιο τον Βέλγο επιθετικό να μην είναι διόλου αρνητικός να αγωνιστεί στον Πρωταθλητή Ελλάδας, όπως τόνισε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα SportDay.

Ο επιθετικός της Γκενκ είναι σε στάση αναμονής σχετικά με το μέλλον του, εντούτοις θεωρεί τους Πειραιώτες μια πολύ καλή προοπτική, επομένως τίποτα δεν θα πρέπει να αποκλείεται με την περίπτωσή του.

"Για να είμαι ειλικρινής επειδή υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από διάφορες ομάδες, έχω αφήσει τα πάντα στον ατζέντη μου. Δεν ξέρω την πορεία των εκάστοτε διαπραγματεύσεων, απλώς περιμένω όταν αυτές φτάσουν σε ένα θετικό σημείο να με ενημερώσει. Ο μάνατζέρ μου τα έχει αναλάβει όλα. Εγώ απλώς, περιμένω", τόνισε ο διεθνής άσος και συνέχισε για το αν έχει πρόβλημα να παίξει στον Ολυμπιακό:

"Φυσικά και όχι, τι λες; Κανένα απολύτως πρόβλημα! Ισα ίσα! Ο Ολυμπιακός είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος, με συνεχείς κατακτήσεις τίτλων και συνεχείς εξαιρετικές πορείες στο Champions League. Δεν ξέρω και πολλούς που θα είχαν πρόβλημα σε ένα τέτοιο περιβάλλον και σε μία τέτοια ομάδα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ