ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φορτσάρει για ΠΑΟΚ ο Πουλίδο

Φορτσάρει για ΠΑΟΚ ο Πουλίδο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μεξικανός ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα την Τρίτη (19/4) και όλα δείχνουν ότι θα προλάβει τη ρεβάνς του ημιτελικού (27/4). Εκτός προπόνησης πάλι ο Ντομίνγκες.

Ο Μάρκο Σίλβα ενημέρωσε τους παίκτες να πάνε στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη την Τρίτη (19/4), παρά τις αρχικές σκέψεις που υπήρχαν για διήμερο ρεπό.

Η προοπτική του Κυπέλλου υποχρέωσε τον Πορτογάλο τεχνικό να κάνει μία αναπροσαρμογή των προπονητικών του πλάνων.

Το απόγευμα της Τρίτης (19/4) λοιπόν οι "ερυθρόλευκοι" συγκεντρώθηκαν στο Ρέντη και ακολούθησαν ένα χαλαρό πρόγραμμα. Ειδικά όσοι έπαιξαν με την Καλλονή έκαναν αποθεραπεία.

Το θέμα είναι τι θα συμβεί με τους δύο τραυματίες, τον Τσόρι και τον Πουλίδο. Και οι δύο πήγαν πιο συντηρητικά, με τον Μεξικανό να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να είναι διαθέσιμος για τη ρεβάνς της Μ. Τετάρτης (27/4) με τον ΠΑΟΚ.

Ο δε Ντομίνγκες έχουν περάσει δύο εβδομάδες από το πρόβλημα στα πλευρά και ακόμα δεν έχει μπει σε κανονικό ρυθμό προπόνησης. Προς το παρόν όλα είναι ανοικτά για το αν θα προλάβει τον ημιτελικό.

Η προετοιμασία των "ερυθρολεύκων" θα συνεχιστεί το πρωί της Τετάρτης (20/4), ενώ την Παρασκευή (22/4) εκτός απροόπτου θα δώσουν ένα φιλικό με τον Πανιώνιο.

Photo credits: ACTION IMAGES

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Γουέστ Χαμ για Ρομπέρτο!
Δεν θα "τραβήξει" πολύ του Φουστέρ
Tα δυο... αγκάθια του Σίλβα
Η Μπούρσασπορ θέλει τον Σαλίνο
Το "φρένο" του Σίλβα και το φιλικό με Πανιώνιο
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ