ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φορτσάρει για Αχμέντ Χασάν ο Ολυμπιακός

Braga's Ahmed Hassan celebrates after scoring the opening goal during the Europa League group F soccer match between SC Braga and FC Groningen at the Municipal stadium in Braga, Portugal, Thursday, Oct. 1, 2015.  (AP Photo/Paulo Duarte)
Braga's Ahmed Hassan celebrates after scoring the opening goal during the Europa League group F soccer match between SC Braga and FC Groningen at the Municipal stadium in Braga, Portugal, Thursday, Oct. 1, 2015. (AP Photo/Paulo Duarte) AP PHOTO/PAULO DUARTE

Τη μεταγραφή του Αιγύπτιου φορ, Αχμέντ Χασάν, από την Μπράγκα στον Ολυμπιακό την θέλουν όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές. Η περίπτωσή του φαίνεται να έχει μπει στην τελική ευθεία και αναμένονται εξελίξεις ακόμη και εντός της εβδομάδας.

Δεν είναι τόσο εύκολη περίπτωση του Αχμέντ Χασάν "Κόκα"όπως την παρουσίαζαν οι Πορτογάλοι το προηγούμενο δεκαήμερο. Ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να βρίσκεται σε συζητήσεις με την Μπράγκα για την απόκτησή του.

Οι "αρσεναλίστας" δείχνουν στην παρούσα φάση να μην πέφτουν κάτω από τα 3.000.000 ευρώ, αλλά ο Ζόρζε Μέντες που χειρίζεται τη μεταγραφή του Αιγύπτιου φορ, βγάζει μία αισιοδοξία ότι θα γίνει στο τέλος το "deal". Αυτή τη στιγμή ο Αχμέντ Χασάν δείχνει να είναι η πιο χειροπιαστή περίπτωση, ο ποδοσφαιριστής που μοιάζει να είναι πιο κοντά από οποιονδήποτε άλλον!

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έχει εκφράσει την επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, καθώς βλέπει ότι στην Μπράγκα θα έχει ρόλο... κομπάρσου. Δεν σκοπεύει να συμβιβαστεί στην ιδέα να κάθεται στον πάγκο ή στην εξέδρα και για αυτό το λόγο βλέπει με πολύ θετικό μάτι την προοπτική των Πειραιωτών.

Οπότε, είμαστε εν αναμονή εξελίξεων. Εξελίξεις που ίσως προκύψουν ακόμη και έως το τέλος της εβδομάδας, καθώς εκτιμάται ότι θα γίνει τελικά η μεταγραφή.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ