ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φορτούνης: "Χαρούμενοι για το νταμπλ"

Φορτούνης: "Χαρούμενοι για το νταμπλ"
INTIME SPORTS

Ο Κώστας Φορτούνης μετά την λήξη του τελικού κόντρα στην Ξάνθη αναφέρθηκε στην κατάκτηση του νταμπλ και το γκολ που σημείωσε ο ίδιος.

Ο Κώστας Φορτούνης πέτυχε ένα εντυπωσιακό γκολ στον τελικό με την Ξάνθη, με απευθείας εκτέλεση φάουλ γράφοντας το 3-0 και μετά το τέλος της αναμέτρησης δήλωσε χαρούμενος για το νταμπλ αλλά και το τέρμα που πέτυχε.

Ήταν ένας τελικός, ξέραμε ότι η Ξάνθη είναι καλή ομάδα. Ήταν ένα καλό παιχνίδι, βάλαμε τρία γκολ και είμαστε χαρούμενοι για το νταμπλ".

Πέτυχες και ένα πανέμορφο γκολ με φάουλ;
"Είναι η δουλειά στην προπόνηση. Συνεχώς δουλεύουμε μετά το τέλος και είμαι χαρούμενος που έβαλα το γκολ αλλά ένα γκιλ είναι και συνολική δουλειά από όλη την ομάδα".

Μανιάτης: "Το νταμπλ είναι αφιερωμένο στον Κούλη Δουρέκα"

Ο Γιάννης Μανιάτης μπορεί να μην αγωνίστηκε στο ματς με την Ξάνθη καθώς είναι τραυματίας αλλά σήκωσε ως αρχηγός το Κύπελλο Ελλάδος μαζί με τον Κούλη Δουρέκα στον οποίο και αφιέρωσε μετά το τέλος το νταμπλ:

"Για μένα είναι τιμή που οι συμπαίκτες μου με περιμέναν να σηκώσω το Κύπελλο που αυτοί κατέκτησαν. Ολοκληρώσαμε τέλεια μια χρονιά με την κατάκτηση του νταμπλ και εύχομαι και του χρόνου να είμαστε πρωταθλητές και Κυπελλούχοι".

Σήκωσες το Κύπελλο μαζί με τον Κούλη Δουρέκα που πέρασε πολλά φέτος;
"
Το νταμπλ είναι αφιερωμένο στον Κούλη Δουρέκα είναι ένας άνθρωπος που τον σεβόμαστε, που είναι δίπλα μας και συνέχεια μας φροντίζει και είναι μεγάλη τιμή για μένα που το σηκώσαμε μαζί".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ