ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φορτούνης: "Θέλω να συνεχίσω στον Ολυμπιακό"

Φορτούνης: "Θέλω να συνεχίσω στον Ολυμπιακό"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Κώστας Φορτούνης γνωρίζει για το ενδιαφέρον της Λεβερκούζεν, εντούτοις ξεκαθάρισε ότι θέλει να μείνει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Τι είπε για το ενδεχόμενο Grexit.

Στην εφημερίδα SportDay μίλησε ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος έδειξε να γνωρίζει για το ενδιαφέρον της Λεβερκούζεν για την απόκτησή του, εντούτοις ξεκαθάρισε πως το μυαλό του είναι στον Ολυμπιακό και θέλει να συνεχίσει με την ερυθρόλευκη φανέλα και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

"Το ξέρω για τη Λεβερκούζεν, αλλά έχω στο μυαλό μου τον Ολυμπιακό. Τον πρώτο λόγο τον έχει πάντα ο Ολυμπιακός. Θέλω να συνεχίσω εδώ. Αισθάνομαι πολύ καλά στον Ολυμπιακό.

Το έχω ξαναπεί, είναι η πρώτη χρονιά που αγωνίστηκα σε τόσα πολλά παιχνίδια και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Έχουμε ακόμη πολλά να κάνουμε με την ομάδα και θέλω να κάνουμε του χρόνου μία καλύτερη πορεία στην Ευρώπη", είπε αρχικά ο Τρικαλινός μεσοεπιθετικός.

Σχετικά με το ενδεχόμενο ποδοσφαιρικό Grexit, είπε: "Θα είναι κακό για όλους. Όχι μόνον για μας, αλλά για όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ