ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φορτούνης: "Πολλοί παίκτες δεν έχουν προσαρμοστεί ακόμη"

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÐÁÑÔÉÆÁÍ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - PARTIZAN (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÐÁÑÔÉÆÁÍ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - PARTIZAN (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Μετά την ισοπαλία κόντρα στην Παρτίζαν, ο Κώστας Φορτούνης τόνισε πως είναι η αρχή της σεζόν και ο Ολυμπιακός έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης, καθώς υπάρχουν παίκτες που δεν έχουν προσαρμοστεί.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο αρχηγός των Πειραιωτών μετά την λήξη του αγώνα και το ισόπαλο 2-2 απέναντι στην Παρτίζαν, μιλώντας στην κάμερα της NOVA:

"Δεν ήταν τυπική διαδικασία. Εμείς το κάναμε εύκολο. Τρέξαμε καλά και προηγηθήκαμε. Ο αντίπαλος ήταν καλή ομάδα, αλλά εμείς δείξαμε από το πρώτο ματς ότι είμαστε πολύ καλό σύνολο και πάμε πάντα για τη νίκη.

Έχουμε περιθώρια βελτίωσης γιατί ακόμη είναι αρχή. Πολλοί παίκτες δεν έχουν προσαρμοστεί ακόμη. Δουλεύουμε σκληρά και θα βελτιωθούμε.

Όλες οι ομάδες σε αυτό το επίπεδο είναι καλές. Δεν έχουμε προτίμηση στην κλήρωση. Έχουμε έναν καλό προπονητή και όποια ομάδα και αν έρθει δεν έχουμε κάτι να φοβηθούμε. Αν είμαστε εμείς αυτοί που πρέπει δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα".

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού
Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού
Ρέτσος: "Όταν έρθει η στιγμή για μεταγραφή, θα το μάθω κι εγώ"
Κούτρης: "Κρατάμε την πρόκριση"
Χάσι: "Δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι"
Πέρασε με φόρα απ'το Βελιγράδι, 2-2 με Παρτίζαν ο Ολυμπιακός
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ