ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φορτούνης: "Πήραμε το πρωτάθλημα σχετικά εύκολα"

Φορτούνης: "Πήραμε το πρωτάθλημα σχετικά εύκολα"
INTIME SPORTS

Οι Φορτούνης, Αυλωνίτης, Μιλιβόγεβιτς, Φουστέρ και Περέιρα μίλησαν αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τον Λεβαδειακό για την κατάκτηση του 42ου πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το 42ο πρωτάθλημα στην ιστορία του και μαθηματικά μετά τη νίκη επί του Λεβαδειακού με 4-0. Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης οι ποδοσφαιριστές των "ερυθρόλευκων" αλλά και ο τεχνικός της ομάδας του λιμανιού μίλησαν στην κάμερα της "NOVA" για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Κώστας Φορτούνης το χαρακτήρισε σχετικέ εύκολο το πρώτο του πρωτάθλημα στην καριέρα του λέγοντας:

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος που κατακτώ το πρώτο μου πρωτάθλημα. Το πήραμε σχετικά εύκολα, ήμασταν καλύτεροι κι εύχομαι ανάλογη συνέχεια. Το αφιερώνω στον κόσμο που ήταν δίπλα μας, στον προπονητή και τον πρόεδρο».

Μιλιβόγεβιτς: "Θέλουμε και το Κύπελλο"

Από την πλευρά του ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς ζήτησε και την κατάκτηση του Κυπέλλου για να κλείσει καλά η χρονιά λέγοντας:

«Είμαι χαρούμενος με την κατάκτηση του πρωταθλήματος, θέλαμε να παίξουμε για τους οπαδούς μας, επικρατήσαμε με 4-0, αλλά θέλουμε να κλείσουμε τη χρονιά και με το Κύπελλο».

Αυλωνίτης: "Το γκολ με τον Παναθηναϊκό το σημαντικότερο στη καριέρα μου"

Ο Τάσος Αυλωνίτης ο οποίος είχε δώσει τη νίκη στο ντέρμπι του "Γ. Καραϊσκάκης" κόντρα στον Παναθηναϊκό μίλησε για ένα δύσκολο στόχο ο οποίος επετεύχθη και φυσικά δεν ξέχασε το γκολ του επί του "αιωνίου" αντιπάλου λέγοντας:

«Ήταν δύσκολο, είχαμε τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό πολύ κοντά στη βαθμολογία. Όσον αφορά το δικό μου γκολ επί των «πρασίνων» θεωρώ πως ήταν το σημαντικότερο στην καριέρα μου και κατάφερε να δώσω χαρά στον κόσμο, τον οποίο ευχαριστώ πολύ. Τα καταφέραμε κι αφιερώνω τον τίτλο στην οικογένειά μου».

Φουστέρ: "Θέλω και το έκτο"

Ο Νταβίντ Φουστέρ μετράει πέντε πρωταθλήματα με την φανέλα του Ολυμπιακού όντας ένας από τους παλιότερους παίκτες της ομάδας του λιμανιού. Οπότε λογικό ήταν με το που οι "ερυθρόλευκοι" ξεμπέρδεψαν με το φετινό πρωτάθλημα να βάλει στόχο το επόμενο κάτι το οποίο απαίτησε μιλώντας στα ελληνικά:

«Είμαστε πρωταθλητές για άλλη μία φορά, θα ήθελα κι έκτο πρωτάθλημα».

Περέιρα: "Αφιερωμένο στον πρόεδρο, τον κόσμο και τον Μανιάτη"

Δηλώσεις φυσικά στην κάμερα της "NOVA" έκανε και ο τεχνικός του Ολυμπιακού με τον Περέιρα να θυμάται και τον Γιάννη Μανιάτη, τον άτυχο ποδοσφαιριστή των "ερυθρόλευκων" ενώ αφιέρωσε τον τίτλο στον κόσμο και τον πρόεδρο.

Χαρακτηριστικά είπε:

"Θέλω να αφιερώσω αυτόν τον τίτλο στους ποδοσφαιριστές μας, στον πρόεδρο και στον κόσμο και αυτή τη στιγμή θέλω να θυμηθώ τον Μανιάτη. Ευχαριστώ τους φιλάθλους μας, είναι φανταστικοί. Αποδείξαμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα και κατακτήσαμε τον πρώτο τίτλο. Θέλουμε και τον δεύτερο. Τώρα το μυαλό μας είναι στο Κύπελλο".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ