ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φορτούνης: "Μια πολύ καλή χρονιά για εμένα και τον Ολυμπιακό"

Φορτούνης: "Μια πολύ καλή χρονιά για εμένα και τον Ολυμπιακό"
INTIME SPORTS

Ο Κώστας Φορτούνης, με ανάρτησή του στο Facebook αναφέρθηκε στην κατάκτηση του Κυπέλλου από τον Ολυμπιακό, ενώ μίλησε και για τους στόχους της επόμενης σεζόν με τον Ολυμπιακό και την Εθνική.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού, Κώστας Φορτούνης, μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook, αναφέρθηκε στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας και μίλησε και για τους στόχους της επόμενης σεζόν με την ομάδα του Πειραιά και την Εθνική. Παράλληλα, ευχαρίστησε τον κόσμο που όλη την χρονιά τον στήριζε.

Αναλυτικά ανέφερε:

"Η ομάδα μας χτες επικράτησε με 3-1 της Ξάνθης και κατέκτησε το 27ο κύπελλο και το 17ο νταμπλ!!!Επίσης είμαι πολύ χαρούμενος και για το γκολ που κατάφερα να βάλω καθώς έφτασα τα 3 γκολ στο Κύπελλο και μαζί με τα 7 γκολ του πρωταθλήματος, έφτασα τα 10 εφέτος!!! Μια πολύ καλή χρονιά για εμένα και τον Ολυμπιακό!!!

Επίσης ευχαριστώ τον κόσμο του Ολυμπιακού που όλη την χρονιά με στήριζε!!!Ελπίζω του χρόνου να είναι μια ακόμα καλύτερη χρονιά και με την ευρωπαϊκή διάκριση για την ομάδα μας!!!Αυτό που μένει τώρα είναι ο αγώνας της Εθνικής Ελλάδος για τα προκριματικά του Euro 2016!!!Εύχομαι σε όλους καλό καλοκαίρι!!!".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ