ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φορτούνης: "Με τη δύναμη του κόσμου, μπορούμε ένα καλό αποτέλεσμα"

CHAMPIONS LEAGUE / ÓÕÍ ÔÕÐÏÕ ÔÏÕ ÏËÕÌÐÉÁÊÏÕ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ÓÕÍ ÔÕÐÏÕ ÔÏÕ ÏËÕÌÐÉÁÊÏÕ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Κώστας Φορτούνης υποστήριξε πως η αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα είναι μία καλή ευκαιρία για τον Ολυμπιακό προκειμένου να αρχίσει την αντεπίθεση, ενώ τόνισε πως με τη βοήθεια του κόσμου οι "ερυθρόλευκοι" μπορούν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα.

Σαν μία καλή ευκαιρία για να αρχίσει η αντεπίθεση του Ολυμπιακού βλέπει ο Κώστας Φορτούνης την αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, στάθηκε στη δυσκολία του αγώνα με τους Καταλανούς, μίλησε για την υποδοχή που αναμένεται να κάνει ο κόσμος στον Ερνέστο Βαλβέρδε, ενώ τόνισε πως με τη βοήθεια των φιλάθλων, οι "ερυθρόλευκοι" μπορούν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

Πήρες μία πρωτοβουλία τις τελευταίες μέρες ως αρχηγός της ομάδας. Ποιο είναι το συμπέρασμα που βγήκε από αυτή τη συζήτηση;

"Καλησπέρα και από εμένα. Σίγουρα είχαμε μία ομιλία μέσα στα αποδυτήρια μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε, ξέρουμε ότι είμαστε καλή ομάδα. Πρέπει να το αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο. Έχουμε πολλούς καλούς παίκτες και πρέπει να δείξουμε ένα άλλο πρόσωπο, αρχής γενομένης από αύριο. Ναι μεν είναι δύσκολο για εμάς, αλλά και μία καλή ευκαιρία για να κάνουμε μία αντεπίθεση".

Τι στοιχεία πρέπει να έχετε αύριο το βράδυ για να μπορέσετε να μπλοκάρετε τα αστέρια της Μπάρτσα;

"Είναι από τα δυσκολότερα προβλήματα που έχουμε μέσα στη σεζόν. Ξέρουν τη δουλειά οι προπονητές και θα μας την αναλύσουν σήμερα και αύριο, ώστε να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο στο γήπεδο και να περιορίσουμε τους πολύ καλούς παίκτες που έχει η Μπαρτσελόνα".

Επειδή πήρατε όλοι μία γεύση από τον κόσμο του Ολυμπιακού στο Καμπ Νου για τον Βαλβέρδε, πώς περιμένεις να υποδεχτεί ο κόσμος τον Βαλβέρδε;

"Περιμένουμε να έχει μία θερμή υποδοχή γιατί το αξίζει και έχει φτάσει στην καλύτερη ομάδα αυτή τη στιγμή. Εμείς δεν ασχολούμαστε με αυτά, θέλουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και να προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα".

Ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει απαιτήσεις να κερδίζει παντού. Εσύ ως αρχηγός του Ολυμπιακού πώς αισθάνεσαι το βάρος της φανέλας;

"Το να βρίσκεσαι στον Ολυμπιακό και να παίζεις σε αυτή την ομάδα, πάντα στόχος είναι να κερδίζεις, είτε παίζεις με την Μπαρτσελόνα, είτε με κάποιον άλλον αντίπαλο. Αύριο θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε. Ξέρουμε τι ομάδα είναι η Μπαρτσελόνα, αλλά πιστεύω ότι με τη δύναμη του κόσμου που θα έχουμε στο πλευρό μας, θα παίξουμε καλά και θα πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ