ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φορτούνης: "Με αδίκησε ο Μίτσελ"

Φορτούνης: "Με αδίκησε ο Μίτσελ"
Φορτούνης INTIME SPORTS

Ο Κώστας Φορτούνης μίλησε για το δύσκολο ξεκίνημα του στον Ολυμπιακό του Μίτσελ, την αγάπη του για τους ερυθρόλευκους και αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον από συλλόγους του εξωτερικού.

Την καλύτερη σεζόν της καριέρας του φαίνεται πως πραγματοποιεί ο 23άχρονος μεσοεπιθετικός Κώστας Φορτούνης, ο οποίος αποδεικνύεται σούπερ μεταγραφή για τον Ολυμπιακό. Ο διεθνής άσος μίλησε στον "Γαύρο" για την καριέρα του στους "ερυθρόλευκους", το ενδιαφέρον από Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, ενώ άφησε αιχμές κατά του Μίτσελ και αναφέρθηκε στα σενάρια για το εξωτερικό.

Για το ότι υπήρχε ενδιαφέρον από Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ είπε: "Ο πρόεδρος με εμπιστευόταν πάρα πολύ, εξακολουθεί να με εμπιστεύεται και τον ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό. Το καλοκαίρι που ήρθα στον Ολυμπιακό είχα προτάσεις απ’ όλες τις μεγάλες ομάδες, αλλά δεν φοβήθηκα να έρθω στον Ολυμπιακό. Πιστεύω στον εαυτό μου, ήξερα ότι με τη δουλειά μου κάποια στιγμή θα παίξω και θα δείξω τι αξίζω. Ήρθα στον Ολυμπιακό και αυτή τη στιγμή είμαι πολύ χαρούμενος".

Για τη συνεργασία του με Μίτσελ, Περέιρα και Σίλβα, δήλωσε: "Κατά κάποιο τρόπο με αδίκησε ο Μίτσελ. Ήρθα στον Ολυμπιακό και με άφησε εκτός λίστας Champions League. Στις αρχές έμπαινα στα παιχνίδια Κυπέλλου και προσπαθούσα να δίνω το 100%, αλλά μετά πάλι δεν με έβαζε και με άφηνε εκτός αποστολής. Η κατάσταση αυτή άλλαξε με τον Περέιρα, γιατί μου έδωσε πολλές ευκαιρίες και πιστεύω πως έκανα έναν πολύ καλό δεύτερο γύρο. Φέτος έχουμε έναν προπονητή που με πιστεύει και με χρησιμοποιεί, οπότε δεν μπορώ παρά να είμαι ευχαριστημένος".

Για το ενδιαφέρον από το εξωτερικό, τόνισε: "Όχι, αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στον Ολυμπιακό και είμαι πάρα πολύ καλά. Είμαι στην μεγαλύτερη ελληνική ομάδα, παίζουμε στο Champions League, είμαι πολύ καλά και θέλω να συνεχίσω εδώ. Δεν με απασχολούν όλα αυτά που ακούγονται".

Τέλος για το θέμα του συμβολαίου του, είπε: "Αυτά είναι θέματα που τα κανονίζει ο μάνατζέρ μου. Εγώ είμαι προσηλωμένος στα αγωνιστικά. Όταν έρθει εκείνη η στιγμή, μακάρι να έρθει, θα το συζητήσουμε τότε".

* Απόσπασμα από τη συνέντευξη του Φορτούνη.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ