ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φορτούνης: "Έχουμε βρει αυτοματισμούς στην επίθεση"

SUPERLEAGUE / ÐÁÍÁÉÔÙËÉÊÏÓ - ÏÓÖÐ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÐÁÍÁÉÔÙËÉÊÏÓ - ÏÓÖÐ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Κώστας Φορτούνης υποστήριξε ότι ο Ολυμπιακός βρίσκει αυτοματισμούς στον αγωνιστικό χώρο, τόνισε ότι η άμυνα είναι ομαδική υπόθεση και στάθηκε στη συνεργασία του με τον Ανσαριφάρντ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο διεθνής μεσοεπιθετικός, μετά το τέλος της αναμέτρησης και τη νίκη του Ολυμπιακού με σκορ 4-1 επί του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο:

-Το σχόλιό του για το ματς:

Σίγουρα έχουμε βρει επιθετικά αυτοματισμούς. Η ομάδα έχει δείξει στα τελευταία 6 παιχνίδια ότι επιθετικά είναι πάρα πολύ καλά. Αμυντικά έχουμε κάποια προβλήματα, τα οποία θα τα λύσουμε στη συνέχεια. Όσο κρατάει η επίθεσή μας, πιστεύω ότι θα παίρνουμε τα παιχνίδια.

-Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δέχεται γκολ:

Είναι ομαδική δουλειά. Όταν δέχεται μια ομάδα γκολ δεν φταίει μόνο η άμυνα, αλλά φταίνε όλοι οι παίκτες. Αυτό που έχω να πω είναι ότι το δουλεύουμε στην προπόνηση. Δεν αρέσει σε κανέναν αυτό.

Μας δημιουργεί άγχος και πίεση, ενώ μπορούμε να σκοράρουμε πολλά περισσότερα γκολ και να τελειώσουμε τα παιχνίδια. Δεχόμαστε γκολ και μετά κυνηγάμε. Αυτό πιστεύω ότι στη συνέχεια θα αλλάξει.

-Για το γεγονός ότι παίζουν συνεχώς οι ίδιοι παίκτες στην 11αδα και αν αυτό βοηθάει τους παίκτες να βρουν αυτοματισμούς:

Σίγουρα βοηθάει πολύ όταν μια ομάδα παίζει με συνεχόμενα παιχνίδια με τους ίδιους παίκτες, καθώς αποκτάει αυτοματισμούς. Σήμερα είδαμε ότι παίξαμε πάρα πολύ καλά επιθετικά και είχαμε πάρα πολύ καλές συνεργασίες.

Με τον Καρίμ και τους άλλους παίκτες έχουμε πολύ καλή συνεργασία και πιστεύω ότι θα συνεχίσει να είναι το ίδιο καλή και στη συνέχεια.

-Για το αν ο Ολυμπιακός προσπαθεί να πάρει το πρωτάθλημα με την επίθεσή του:

Είμαστε εκτός Ευρώπης και πλέον κοιτάμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Σας είπα και πριν ότι επιθετικά είμαστε πάρα πολύ καλά, πρέπει να βελτιώσουμε κομμάτια στην αμυντική μας λειτουργία, αλλά εγώ πιστεύω, ότι όσο πιο πολλά γκολ βάζουμε τόσο μεγαλύτερες επιτυχίες θα έχουμε.

-Για τα πολλά γκολ που πέτυχε απόψε ο Ολυμπιακός και αν αυτό του αρέσει να γίνεται σε κάθε ματς:

Είναι καλύτερα και για τον κόσμο που έρχεται στο γήπεδο και για εμάς που παίζουμε ποδόσφαιρο. Μας αρέσει να βάζουμε πολλά γκολ. Έτσι είναι ο Ολυμπιακός πρέπει να μπαίνει μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να βάζει όσα πιο πολλά γκολ μπορεί. Να μην κερδίζουμε με 1-0 και 2-0.

-Για το γεγονός ότι έφτασε τα 50 γκολ σε διασυλλογικό επίπεδο, αν το αφιερώνει κάπου και αν ξεχωρίζει κάποιο απ’ αυτά:

Δεν το ήξερα αυτό. Το αφιερώνω στην οικογένειά μου, η οποία είναι πάντα δίπλα μου και με στηρίζει, καθώς και σε όλους τους ανθρώπους που έχω δίπλα μου. Σε όλη την ομάδα, τη διοίκηση και στον κόσμο του Ολυμπιακού.

-Για το ποιες είναι οι φιλοδοξίες του:

Σαν παίκτης θέλω να πετύχω πάρα πολλά. Μόνο με τη δουλειά μπορώ να τα καταφέρω. Θέλω να πετύχω όσο το δυνατόν περισσότερα γκολ, να είμαι πρωταθλητής στο τέλος της σεζόν με τον Ολυμπιακό. Με την Εθνική θέλω να βρίσκομαι στις μεγάλες διοργανώσεις.

Χάσαμε αυτή τη στιγμή μία μεγάλη διοργάνωση, αλλά κοιτάμε τη συνέχεια. Έχουμε φτιάξει ένα καλό κλίμα και είμαστε μία οικογένεια και πιστεύω ότι στο μέλλον θα είμαστε μέσα στις μεγάλες διοργανώσεις.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Πέρασε από το Αγρίνιο με φοβερό Ανσαριφάρντ ο Ολυμπιακός, 4-1 τον Παναιτωλικό

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ