ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φορτούνης: "Δεν ήταν τυχαίο το γκολ από το κόρνερ"

Φορτούνης: "Δεν ήταν τυχαίο το γκολ από το κόρνερ"
Φορτούνης INTIME SPORTS

Διαβάστε και δείτε με εικόνα και ήχο τι είπαν στην κάμερα του Sport24.gr, Φινμπόγκασον, Ρομπέρτο, Μποτία, Πάρντο και Φορτούνης για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Άρσεναλ.

Το Sport24.gr βρέθηκε στο "Emirates Stadium" και στο σπουδαίο παιχνίδι ανάμεσα σε Άρσεναλ - Ολυμπιακό που βρήκε νικητές τους ερυθρόλευκους με σκορ 3-2! Μετά το τέλος της αναμέτρησης οι πρωταγωνιστές του αγώνα μίλησαν στην κάμερα του Sport24 και αποκάλυψαν τα... μυστικά της επιτυχίας.

"Είχαμε αυτοπεποίθηση από την αρχή και αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τους ποδοσφαιριστές σε ένα τέτοιο παιχνίδι", είπε αρχικά ο Μποτία αμυντικός, ενώ σε ερώτηση για τον Γουόλκοτ απάντησε:

"Ναι, ξέρανε πως το όπλο του Γουόλκοτ είναι η ταχύτητα, όμως δουλέψαμε ομαδικά και είναι το πιο σημαντικό απ όλα". Τέλος για το αν φοβήθηκε μετά το δεύτερο γκολ της Άρσεναλ, είπε: "Όχι, πιστεύω ότι η ομάδα δούλεψε καλά. Στο πρώτο γκολ ναι κολλήσαμε, στο δεύτερο όμως προσαρμοστήκαμε πιο εύκολα".

Φινμπόγκασον: "Τρελή βραδιά"

Από την πλευρά του ο Ισλανδός επιθετικός, είπε: "Ηταν σίγουρα μία τρελή βραδιά. Το περιμέναμε πως θα μπορούσαμε να κερδίσουμε. Σίγουρα πολλοί ήταν εκείνοι που δεν το είχαν στο μυαλό τους, όμως εμείς δουλέψαμε πάνω σε αυτό", σε ερώτηση για το γκολ του, είπε: "Ναι ήταν καλό το τελείωμα. Περίμενα εδώ και 2-3 εβδομάδες να παίξω με αγωνία και ήθελα να δείξω με τον καλύτερο τρόπο την αξία μου".

Για τη δεύτερη θέση και τα ματς με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, είπε: "Τα επόμενα δυο παιχνίδια θα είναι πολύ σημαντικά για εμάς. Τέσσερις πόντοι θα είναι καλοδεχούμενοι στη συνέχεια".

Για το σχέδιο του αγώνα: "Το πρώτο κόρνερ είναι κάτι που δουλέψαμε στην προπόνηση. Επίσης δουλέψαμε σκληρά στην άμυνα για να είναι κοντά οι γραμμές μας και να χτυπάμε στην κόντρα. Ξέραμε πως δεν είναι καλοί στην άμυνα και χτυπήσαμε εκεί".

Για το που αφιερώνει το γκολ, δήλωσε: "Σε όλους τους φιλάθλους μας που βρέθηκαν στο γήπεδο".

Φορτούνης: "Δεν ήταν τυχαίο το γκολ"

Ο Κώστας Φορτούνης απάντησε για το παιχνίδι: "Ήταν μία διάκριση για μένα, όμως σημασία έχει πως κέρδισε η ομάδα. Η δουλειά είναι ομαδική στο ποδόσφαιρο. Πετύχαμε μία πάρα πολύ σημαντική νίκη, όμως τώρα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι και πάμε βήμα-βήμα για να δούμε την πρόκριση".

Για το τι σημαίνει η νίκη: "Σίγουρα μας δίνει μεγάλη ώθηση για τη συνέχεια γιατί παίξαμε απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο. Κοιτάμε το επόμενο ματς".

Για τη φάση του γκολ από κόρνερ, είπε: "Είδα τον τερματοφύλακα λίγο έξω, εκτέλεσα το κόρνερ και όταν η μπάλα μπήκε στα δίχτυα χάρηκα πολύ".

Για τον ΠΑΟΚ: "Δύσκολος αντίπαλος, δύσκολη έδρα, αλλά πάμε εκεί για τη νίκη, Είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και θέλουμε να το δείξουμε".

Για την τακτική του Σίλβα: "Δουλευαμε αρκετά στην προπόνηση. Ο προπονητής όπως είδατε κι εσείς, κάποια στοιχεία δηλαδή όπως το πρώτο γκολ που βάλαμε, ήταν δουλεμένο στην προπόνηση. Σιγά σιγά θα γινόμαστε καλύτεροι και πιστεύω πως με το χρόνο θα γινόμαστε πάρα πολύ καλύτεροι".

Πάρντο: "Με τη βοήθεια του Θεού"

Από την πλευρά του ο Φελίπε Πάρντο, είπε: "Αυτό που μου είπαν οι συμπαίκτες μου είναι ότι αυτά τα ματς δεν είναι εύκολα, απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους, με καλή ατμόσφαιρα. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε να μαζεύουμε βαθμούς, όπως κάναμε κι εδώ. Το να κερδίσουμε εδώ δεν είναι εύκολο, αλλά το κάναμε με τη βοήθεια του Θεού.

Τώρα σχεδιάζουμε το επόμενο ματς, και να πάρουμε και σ' αυτό τους τρεις βαθμούς".

Ρομπέρτο: "Ένιωσα ξανά ελεύθερος"!

Τέλος, ο Ισπανός τερματοφύλακας δήλωσε: "Το πρώτο μου συναίσθημα είναι ευτυχία. Το παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο και το ξέραμε από την αρχή, όμως είχαμε εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας και κερδίσαμε. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί, όμως το νιώθαμε μέσα μας πως μπορούσαμε να κερδίσουμε".

Για το μυστικό της νίκης: "Εάν θες να κερδίσεις τέτοια παιχνίδια πρέπει να προσπαθείς συνέχεια και να το πιστέψεις. Σκοράραμε τρεις φορές και τα καταφέραμε".

Αφιέρωσε τη νίκη: "Σίγουρα στους φιλάθλους μας. Ταξιδεύουν παντού μαζί μας και τους αξίζει μία τέτοια στιγμή".

Για τα συναισθήματα του στο τέλος, είπε: " Η αλήθεια είναι πως στα τελευταία λεπτά πίεσαν αρκετά, οπότε με το που σφύριξε ο διαιτητής ένιωσα ελεύθερος ξανά".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ