ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φορτούνης: "Δείξαμε χαρακτήρα, κοιτάμε μπροστά"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΟΣΦΠ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΟΣΦΠ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Στον χαρακτήρα που έδειξε ο Ολυμπιακός στο Περιστέρι και κατάφερε να πάρει την πρόκριση στάθηκε ο Κώστας Φορτούνης, τον οποίο ο Γιώργος Μανθάτης χαρακτήρισε ως πρόσωπο του αγώνα. Τι δήλωσε ο Δημήτρης Νικολάου.

Με μια ασίστ και ένα γκολ του Κώστα Φορτούνη, που πέρασε ως αλλαγή στο ματς, ο Ολυμπιακός έκανε την ανατροπή στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο και πήρε την πρόκριση για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

"Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και έγινε ακόμα πιο δύσκολο όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Όλοι οι παίκτες πρέπει να είναι πάντα έτοιμοι να αγωνιστούν, εγώ ήμουν στον πάγκο αλλά μετά μπήκα και κατάφερα να βοηθήσω την ομάδα μου", τόνισε αρχικά στις δηλώσεις ο Κώστας Φορτούνης μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός στάθηκε στον χαρακτήρα που έδειξε η ομάδα του και έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια:

"Δείξαμε χαρακτήρα και πλέον κοιτάμε μπροστά, στα ημιτελικά θα γίνουν πολύ καλά και αμφίρροπα παιχνίδια πιστεύω. Εμείς θα προετοιμαστούμε για τον επόμενο αγώνα τώρα, ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στην έδρα του ΠΑΟΚ.

Αφήνουμε πλέον για λίγο το Κύπελλο και συγκεντρωνόμαστε στο πρωτάθλημα, πρέπει να συνεχίσουμε έτσι ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί και στις τρεις διοργανώσεις που συμμετέχουμε".

ΜΑΝΘΑΤΗΣ: "ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΟΡΤΟΥΝΗ"

Ο Γιώργος Μανθάτης από την πλευρά του τόνισε ότι πίστευε στην ανατροπή, χαρακτήρισε πολύ καλή την αντίδραση της ομάδας του μετά την ήττα από τον Πανιώνιο, ενώ είδε στον Κώστα Φορτούνη το πρόσωπο του αγώνα. Αναλυτικά:

"Βγάλαμε πνεύμα νικητή και μπορέσαμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση, ήταν μια πολύ καλή αντίδραση της ομάδας μας μετά την εντός έδρας ήττα από τον Πανιώνιο.

Οφείλαμε μια νίκη στους οπαδούς μας, οι νέοι είμαστε χρόνια μαζί στις Ακαδημίες και ξέρουμε καλά τι είναι ο Ολυμπιακός. Είναι ευλογία να αγωνίζεσαι στην πρώτη ομάδα του. Ο Φορτούνης είναι σίγουρα το πρόσωπο του αγώνα και τον ευχαριστούμε πολύ για όσα έκανε απόψε.

Πίστευα 100% στην ανατροπή, δεν είχα καμία αμφιβολία ειλικρινά. Θέλαμε πολύ την πρόκριση και για ψυχολογικούς λόγους μετά την προηγούμενη Κυριακή και την ήττα από τον Πανιώνιο. Πλέον κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι για το πρωτάθλημα και αφήνουμε για λίγο το Κύπελλο στην άκρη".

ΝΙΚΟΛΑΟΥ: "ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ"

Ο Δημήτρης Νικολάου μπήκε στο ματς όταν αποβλήθηκε ο Ντα Κόστα και με τη σειρά του υποστήριξε τα εξής:

"Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, αλλά το θέμα είναι ότι η ομάδα αντέδρασε. Πέτυχε το πρώτο γκολ το οποίο μας εξασφάλισε ένα βήμα για την πρόκριση. Μετά ήρθε και το δεύτερο γκολ που μας έδωσε την πρόκριση και το θετικό είναι ότι η ομάδα πέτυχε τον στόχο της", υποστήριξε αρχικά ο 19χρονος στόπερ.

-Για το αν υπάρχει κούραση στην ομάδα:

"Δεν θεωρώ ότι υπάρχει κούραση. Έχουμε πολλούς παίκτες, ο προπονητής κάνει ροτέισον και σε κάθε παιχνίδι βλέπουμε διαφορετικούς παίκτες. Η ομάδα είναι έτοιμη για να ανταποκριθεί σε όλα τα παιχνίδια και να κάνει το καλύτερο δυνατό που μπορεί".

-Για την προτίμησή του στην κλήρωση των ημιτελικών του Κυπέλλου:

"Δεν θεωρώ ότι υπάρχει κάποια προτίμηση. Όποιος αντίπαλος και να έρθει θα τον αντιμετωπίσουμε με κάθε τρόπο, όπως ξέρουμε και όπως κάνουμε σε κάθε παιχνίδι και περιμένουμε να δούμε τον επόμενο αντίπαλό μας".

Photo credits: EUROKINISSI

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ