ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φορ και διαψεύσεις

Φορ και διαψεύσεις

Σε αναζήτηση επιθετικού εξακολουθεί να βρίσκεται ο Ολυμπιακός, αλλά δεν ενδιαφέρουν οι Μίτσου, Οσβάλντο και Ράμος.

Ήταν ένα αβίαστο συμπέρασμα από την παρουσία της ομάδας στο Ζέεφελντ της Αυστρίας, ενώ το παραδέχθηκε δίχως περιστροφές ο Μάρκο Σίλβα. Ότι ο Ολυμπιακός χρειάζεται επιθετικό.

Οι Πειραιώτες βρίσκονται σε αναζήτηση φορ τις τελευταίες μέρες και στα υπόψιν του Πορτογάλου τεχνικού έχουν τεθεί παίκτες που υπάρχουν στην "ερυθρόλευκη" λίστα, ενώ είναι φυσικό να έχει ο ίδιος ο Σίλβα κάποιες περιπτώσεις στα υπόψιν, όπως έγινε και με τον Φελίπε Πάρντο.

Πάντως από την πλατεία Αλεξάνδρας διέψευσαν ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τους Άντριαν Ράμος, Πάμπλο Οσβάλντο και Μίτσου.

Ο πρώτος αναμένεται να πάρει ακόμη μια ευκαιρία στην Ντόρτμουντ, ενώ την δεδομένη χρονική στιγμή είναι τραυματίας και χρειάζεται δύο περίπου εβδομάδες για να επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς εκγύμνασης.

Όσον αφορά την περίπτωση του Ιταλοαργεντίνου φορ, πολιορκείται από αρκετές ομάδες, έχει ιδιαίτερα υψηλό κασέ και δεν είναι συμβατός για τα αποδυτήρια μιας ομάδας. Οι ικανότητες του είναι αναμφισβήτητες αλλά η ποδοσφαιρική τρέλα που κουβαλάει συνήθως γυρίζει μπούμερανγκ για τον εκάστοτε σύλλογο όπου αγωνίζεται.

Τέλος ο Μίτσου είναι επίσης μια εξόχως ποιοτική λύση αλλά τα ερωτηματικά που τον συνοδεύουν είναι πολλά και μεγάλα. Προέρχεται από δύο σερί προβληματικές σεζόν, αντιμετώπισε θέματα τραυματισμών, ενώ δεν είναι κλασικός επιθετικός αλλά κυρίως δεύτερος. Και παρεμπιπτόντως ουσιαστικά δεν έχει καν προταθεί στους "ερυθρόλευκους".

Στην έξοδο Λορία και Στσέποβιτς

Τον Γεωργιανό γκολκίπερ τον θέλει η Τράμπζονσπορ και το πιθανότερο σενάριο είναι να τον αποκτήσει. Ο Σότα Αρβελάτζε, συμπατριώτης του Γκιόργκι Λορία, επιθυμεί να δει τον συμπατριώτη του να υπερασπίζεται τα δοκάρια του συλλόγου της Τραπεζούντας.

Ο Λορία αποκτήθηκε ως ελεύθερος από τον Ολυμπιακό αλλά δεν θα φύγει με τον ίδιο τρόπο, όσον κι αν στην Τράμπζονσπορ "κλωτσάνε" στο ενδεχόμενο να πληρώσουν για τον 29χρονο τερματοφύλακα. Αν τον θέλουν όμως θα πρέπει να αποζημιώσουν τους "ερυθρόλευκους", διαφορετικά η μεταγραφή δεν θα γίνει.

Δανεικός για ακόμη μια σεζόν αναμένεται να παραχωρηθεί ο Μάρκο Στσέποβιτς, ο οποίος δεν πήρε μέρος καν στην προετοιμασία των Πειραιωτών στο Ζέεφελντ. Ο Σέρβος στράικερ είναι πιθανό να καταλήξει στην Pro League του Βελγίου με την φανέλα της Μουσκρόν.

Δεν ησυχάζει με Μιλιβόγεβιτς και Ρομπέρτο

Από την μια η Φενέρμπαχτσε, από την άλλη η Ατλέτικο Μαδρίτης. Για Μιλιβόγεβιτς και Ρομπέρτο αντίστοιχα. Δύο περιπτώσεις που εξακολουθούν να πονοκεφαλιάζουν τον Ολυμπιακό.

Από την άποψη ότι αν προκύψει θέμα παραχώρησης τους, οι "ερυθρόλευκοι" θα μπουν στην δύσκολη διαδικασία -ειδικά όσον αφορά τον Ισπανό γκολκίπερ- της εύρεσης αντικαταστάτη. Και με τον χρόνο να πιέζει καθώς σε περίπου ένα μήνα ξεκινά το πρωτάθλημα και σε λιγότερο από δύο το Champions League.

Η διοίκηση της Φενέρ προσανατολίζεται στο επανέλθει με νέα πρόταση για τον Σέρβο μέσο του Ολυμπιακού, θέλοντας να ικανοποιήσει την επιθυμία του Βίτορ Περέιρα. Ωστόσο ο Μάρκο Σίλβα έχει ξεκαθαρίσει ότι ο Μιλιβόγεβιτς είναι ένας παίκτης απαραίτητος για τον τρόπο που θα αγωνίζεται ο Ολυμπιακός. Εδώ λοιπόν θα παίξει ρόλο το ύψος της νέας πρότασης των Τούρκων - αν υπάρξει εντέλει τέτοια.

Από την άλλη, το ενδιαφέρον της Ατλέτικο Μαδρίτης για τον Ρομπέρτο δεν είναι κάτι καινούριο. Το είχατε διαβάσει ξανά στο Sport24.gr.

Οι "ροχιμπλάνκος" περίμεναν πρόταση για την παραχώρηση του Μιγκέλ Άνχελ Μογιά, τελικά υπήρξε ενδιαφέρον και για τον Γιαν Όμπλακ. Στην Μαδρίτη υποστηρίζουν ότι εφόσον εντέλει προκύψει πώληση ενός εκ των δύο, τότε η Ατλέτικο θα κινηθεί για την απόκτηση του Ρομπέρτο Χιμένεθ Γκάγκο.

Αυτό δεν σημαίνει αυτομάτως ότι θα γίνει και μια τέτοια μεταγραφή. Ο Ισπανός γκολκίπερ των "ερυθρολεύκων" θα ήθελε να επιστρέψει στην πατρίδα του για να αγωνιστεί, όχι όμως χωρίς εγγυήσεις. Δεν θέλει να επιστρέψει σε προ-Ολυμπιακού εποχή ο Ρομπέρτο. Να ζεσταίνει δηλαδή μονίμως τον πάγκο. Ακόμη κι αν πρόκειται για έναν σύλλογο του διαμετρήματος της Ατλέτικο.

Η πρώτη επαφή μεταξύ των δύο πλευρών, όταν ήταν να αποχωρήσει ο Μογιά, δεν είχε αποτέλεσμα. Και αυτό διότι οι "ροχιμπλάνκος" πόνταραν αρκετά επάνω στον Όμπλακ και δεν μπορούσαν να εγγυηθούν θέση βασικού στον Ρομπέρτο. Και αν αυτό το τελευταίο δεν αλλάξει, ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού θα παραμείνει κάτοικος Πειραιά. Εκτός αν αλλάξει ο ίδιος τις απαιτήσεις του, όσον αφορά τον χρόνο συμμετοχής του.

Θυμίζουμε ότι μετά τα δύο φιλικά επί τουρκικού εδάφους, ο Μάρκο Σίλβα θα πάρει τις οριστικές του αποφάσεις σχετικά με τους παίκτες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο ρόστερ του Ολυμπιακού.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ