ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φινμπόγκασον: "Σημαντικό να κερδίζει η ομάδα"

Φινμπόγκασον: "Σημαντικό να κερδίζει η ομάδα"
Φινμπόγκασον INTIME SPORTS

Ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον μίλησε στην κάμερα του Ολυμπιακού για τις εντυπώσεις από την πρώτη του συμμετοχή με τη φανέλα των ερυθρολεύκων.

Ο Ολυμπιακός νίκησε 1-0 την Σίβασπορ σε φιλική αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε στην Ολλανδία, με τον Άλφρεντ Φινμπόγκασον να αγωνίζεται για πρώτη φορά με τη φανέλα των πρωταθλητών Ελλάδας.

Λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο 26άχρονος άσος μίλησε στην κάμερα του Ολυμπιακού για τις εντυπώσεις του από την προετοιμασία και φυσικά πως ένιωσε στο ντεμπούτο του με τα ερυθρόλευκα.

Πρώτη συμμετοχή για εσένα με τη φανέλα του Ολυμπιακού, σε ένα φιλικό παιχνίδι. Ποιες εντυπώσεις σου άφησε η απόδοσή σου, αλλά και εκείνη της ομάδας;

"Είμαι χαρούμενος και με τα δύο. Το πιο σημαντικό τώρα, στην προετοιμασία, είναι το να παίρνω λεπτά συμμετοχής, να παίζω και δεν είναι πάντα το αποτέλεσμα το πιο σημαντικό. Είναι πολύ θετικό το ότι κάναμε ένα καλό παιχνίδι και φυσικά το ότι κερδίσαμε".

Ο επιθετικός βοηθάει πάντα την ομάδα στην πίεση, πέρα από το να σκοράρει. Τα πήγες καλά και στο συγκεκριμένο κομμάτι. Είσαι χαρούμενος με το γεγονός αυτό;

"Ναι φυσικά. Ο προπονητής επιμένει ότι οι τέσσερις πιο επιθετικογενείς ποδοσφαιριστές πρέπει να πιέζουν διαρκώς όταν χάνουμε την μπάλα. Προσπαθώ να αρχίσω να το κάνω αυτό ολοένα και περισσότερο. Είμαι χαρούμενος με αυτό το στοιχείο, βάλαμε πολλή πίεση στην αντίπαλη άμυνα και νομίζω ότι οι επιθετικοί, αλλά και όλη η ομάδα, κάναμε καλή δουλειά σε αυτό τον τομέα".

Ποιες είναι οι εντυπώσεις σου από αυτό το κομμάτι της προετοιμασίας;

"Έχω πολύ καλές εντυπώσεις. Μείναμε δέκα ημέρες εδώ στην Ολλανδία. Είναι καλό για όλη την ομάδα το ότι έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε καλά ο ένας τον άλλο. Καλό για τον προπονητή που δουλεύει και που περνάει τις ιδέες του στην ομάδα. Προπονούμαστε πολύ και έτσι η φρεσκάδα μπορεί να μην είναι ακόμη στο 100%, αλλά νομίζω ότι είμαστε σε καλό δρόμο".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ