ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φινμπόγκασον: "Πρόκληση ο Ολυμπιακός"

Φινμπόγκασον: "Πρόκληση ο Ολυμπιακός"
Φινμπόγκασον INTIME SPORTS

Ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον αποχαιρέτησε την Ρεάλ Σοθιεδάδ και τον κόσμο της, ενώ ανέφερε ότι ο Ολυμπιακός είναι για αυτόν "μια νέα πρόκληση και ένα νέο βήμα για την καριέρα μου".

Στην Αθήνα βρίσκεται από το Σάββατο (25/7) το μεσημέρι ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον, η μεταγραφή του οποίου στον Ολυμπιακό θα επισημοποιηθεί άμεσα από την "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ. Ο Ισλανός με μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook αποχαιρέτησε την Ρεάλ Σοθιεδάδ και τους φιλάθλους της, ενώ χαρακτήρισε πρόκληση τον Ολυμπιακό.

Ο Ισλανδός επιθετικός έγραψε χαρακτηριστικά: "Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα, τους συμπαίκτες μου, και φυσικά τους φιλάθλους για αυτόν τον έναν χρόνο στο Σαν Σεμπαστιάν. Ως αθλητής θα πρέπει να συμβιβάζεσαι με τις καλές και τις κακές στιγμές στη ζωή. Είναι καιρός για μια νέα πρόκληση και ένα νέο βήμα για την καριέρα μου. Είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία που μου δόθηκε και εύχομαι στην Ρεάλ Σοσιεδάδ καλή τύχη για την επόμενη σεζόν".

I want to thank the club, my teammates and of course the fans for this year in San Sebastián. As a sportsman you have to...

Posted by Alfred Finnbogason on Σάββατο, 25 Ιουλίου 2015
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ