ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φιλικό ψάχνει ο Ολυμπιακός λόγω... ΠΑΟΚ

Φιλικό ψάχνει ο Ολυμπιακός λόγω... ΠΑΟΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στον Ολυμπιακό ήταν ούτως ή άλλως προετοιμασμένοι για όλα τα ενδεχόμενα σχετικά με τη ρεβάνς του ημιτελικού της Μ. Τετάρτης (27/4, 17.00). Εφόσον οι Θεσσαλονικείς επιμείνουν στην απόφασή τους να μην κατέβουν, τότε οι "ερυθρόλευκοι" θα κοιτάξουν να κλείσουν φιλικό.

Οι "ερυθρόλευκοι" επέστρεψαν την Μ. Δευτέρα (25/4) στις προπονήσεις μετά το διήμερο ρεπό, με την προοπτική να ξεκινούσαν την προετοιμασία τους για τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ.

Μια ρεβάνς όμως που τινάχτηκε στον αέρα, καθώς οι Θεσσαλονικείς αποφάσισαν να μην κατέβουν στο Καραϊσκάκη. Ο Μάρκο Σίλβα και οι συνεργάτες του ήταν προετοιμασμένοι για όλα από την περασμένη εβδομάδα.

Αν λοιπόν ο ΠΑΟΚ δεν αλλάξει την τελευταία στιγμή την απόφασή του και επιμείνει στο να μην αγωνιστεί στο Φάληρο, τότε το πιθανότερο είναι να δώσει ένα φιλικό ο Ολυμπιακός, έστω και κόντρα στην ομάδα Νέων. Πρωτίστως βέβαια, θα ψαχτεί για φιλικό με ομάδα Σούπερ Λίγκας, είτε μέσα στη Μ. Εβδομάδα, είτε μία-δυο μέρες μετά το Πάσχα.

Το τελευταίο παιχνίδι των "ερυθρολεύκων" ήταν το φιλικό - "αγγαρεία" με τον Πανιώνιο την περασμένη Παρασκευή (22/4). Η δε τελευταία επίσημη υποχρέωσή τους ήταν με την Καλλονή στις 17 του μηνός.

Πάμε δηλαδή για τουλάχιστον δύο με τρεις εβδομάδες αγωνιστικής απραξίας μέχρι τον τελικό της 7ης Μαΐου. Για αυτό το λόγο ο Σίλβα θεωρεί ότι είναι καλό να δώσει ο Ολυμπιακός έστω και ένα φιλικό πριν από τη διεκδίκηση του Κυπέλλου.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ