ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φιλικό παιχνίδι και τιμές για τη Σχολή Σικάγο!

Φιλικό παιχνίδι και τιμές για τη Σχολή Σικάγο!
INTIME SPORTS

Φιλικό παιχνίδι διεθνών προδιαγραφών ανάμεσα στη Σχολή Σικάγο και στη Σχολή Ταύρου πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στις εγκαταστάσεις του "Star Club" στη Βούλα (φωτογραφίες)

Ο Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού και "ψυχή" της Σχολής Βούλας, κ. Αντώνης Γλύκας, μαζί με τους συνεργάτες του άνοιξαν τις πύλες του κέντρου και τίμησαν τη Σχολή που πέρασε τον Ατλαντικό για να έρθει στην Ελλάδα!

Πριν τον σπουδαίο αγώνα των δυο Σχολών του "ερυθρόλευκου" Δικτύου, στα μεγάφωνα έπαιξε ο ύμνος του Ολυμπιακού και ακολούθησαν ομιλίες και βραβεύσεις. Ο κ. Γλύκας στον λόγο του, αφού καλωσόρισε τα παιδιά του Σικάγο, τόνισε: "Η οικογένεια του Ολυμπιακού είναι εδώ ενωμένη. Χάρις στον Πρόεδρο μας τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη που έχει όραμα για τα νέα παιδιά είμαστε απόψε εδώ για να τιμήσουμε τον Ολυμπιακό μας. Του αξίζουν πολλά μπράβο. Θέλω να συγχαρώ επίσης τον Διευθύνων Σύμβουλο της ΘΡΥΛΟΣ ΑΕ κ. Γιώργο Παύλου ο οποίος μας έχει αγκαλιάσει και τον Διευθυντή Σχολών κ. Βασίλη Νάνο που είναι καθημερινά δίπλα μας. Ζήτω ο Ολυμπιακός. Είναι τιμή μας που ταξιδέψατε από το Σικάγο και είστε εδώ μαζί μας".

Φιλικό παιχνίδι και τιμές για τη Σχολή Σικάγο!
INTIME SPORTS

Ο επικεφαλής της Σχολής Σικάγο, κ. Γιάννης Κοσμάς, από την πλευρά του σημείωσε: " Ο Ολυμπιακός μας ενώνει. Ο Ολυμπιακός μας έφερε εδώ και χωρίς αυτόν τον τεράστιο σύλλογο αυτά τα παιδιά δεν θα ταξίδευαν στην Ελλάδα. Ευχαριστούμε για την φιλοξενία. Είμαστε υπερήφανοι που είμαστε σ' αυτή την μεγάλη οικογένεια". Ο επικεφαλής της Σχολής Ταύρου κ. Φώτης Κεραμιδάς σημείωσε: "Μπορεί να είστε πολύ μακριά από εμάς αλλά είστε στην οικογένεια του Ολυμπιακού και αυτό μας κάνει να σας νιώθουμε δίπλα μας".

Μετά από τους χαιρετισμούς ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού τίμησε τη Σχολή Σικάγο με τον Αντιπρόεδρό του, κ. Γιάννη Γκαϊτατζή, να απονείμει την κούπα στον κ. Γιάννη Κοσμά. "Η ιστορία του Ολυμπιακού βραβεύει τα νιάτα και το μέλλον του Ολυμπιακού μας", σημείωσε προ της βραβεύσεως ο κ Γλύκας.

Εν συνεχεία ο Πρόεδρος του "Star Club" και παλιός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, κ. Σωτήρης Γεωργουδάκης, τίμησε εκ μέρους του κέντρου τη Σχολή Σικάγο, παραδίδοντας κούπα στον αρχιπροπονητή της Σχολής, κ. Νίκο Μιρτσέκη και ο κ. Αντώνης Γλύκας παρέδωσε τρόπαιο από το ΙΕΚ Ξυνή στον αρχηγό της Σχολής! Ο κ. Γιάννης Κοσμάς τίμησε και αυτός με τη σειρά του τη Σχολή Βούλας που "φιλοξένησε" στις εγκαταστάσεις της τον φιλικό αγώνα και ο κ. Φώτης Κεραμιδάς παρέδωσε πλακέτα αλλά και μια αναμνηστική φωτογραφία της Σχολής Ταύρου στη Σχολή Σικάγο!

Φιλικό παιχνίδι και τιμές για τη Σχολή Σικάγο!
INTIME SPORTS

Οι δυο ομάδες απόλαυσαν το παιχνίδι το οποίο καθήλωσε όλους όσοι βρέθηκαν στο κέντρο που δεν πίστευαν ότι μια ομάδα από το Σικάγο ταξίδεψε στην Ελλάδα για φιλικά παιχνίδια. Για την ιστορία, αν και η Σχολή Ταύρου προηγήθηκε στο 1', η Σχολή Σικάγο νίκησε τελικά 3-2! Για την Σχολή Σικάγο σκόραραν οι Καρντένας (2), Σάντσεζ Τζόελ και για την Σχολή Ταύρου ο Χαλεπλιάν.

Γιατρός του αγώνα ήταν ο κ. Κρεούζος ενώ πολύτιμη ήταν η βοήθεια των μελών του Συνδέσμου Βετεράνων κ.κ Θεοδώρου, Τουλγέρογλου. Μετά από την ολοκλήρωση της σπουδαίας αναμέτρησης οι Σχολές Ταύρου και Σικάγο ευχαρίστησαν ιδιαίτερα τον κ. Γλύκα και τον κ. Γεωργουδάκη για την άψογη διοργάνωση και φυσικά για την φιλοξενία.

Φιλικό παιχνίδι και τιμές για τη Σχολή Σικάγο!
INTIME SPORTS

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Σχολή Σικάγο (Ντάνοβατς): Μπάντερτσερ, Γκέιμπ, Κοντρέρας, Κρουζ, Ορτίζ, Ντε Αουίλα, Μίτσελ, Γκόμεζ, Σάντσεζ, Γουντγουόρελ, Σάντεζ, Κοντρέρας, Χερντάντεζ, Βούρης, Μπάργκας, Αρεκίνγκα, Πραχ, Καρντένας, Λιεβάνο.

Σχολή Ταύρου (Πολυκανδριώτης-Ρούσσαλης): Κανελλόπουλος, Νάρους, Αθανασόπουλος, Σαμπάνης, Ρηνάκης, Γκινάι, Μύτη, Χαλεπλιάν, Πετριτάι, Τσάτσης, Θωμάι, Θεμελάκης, Κουμάρ, Κουτσόπουλος, Σύλλα, Ιωσηφέλης, Γιαννούλης.

Η συνάντηση της Σχολής Σικάγο με τους Πρωταθλητές

Στο μακρινό Σικάγο των ΗΠΑ κάθε φορά όπου ο Ολυμπιακός δίνει αγώνα για το UEFA Champions League όλα τα παιδιά με τους προπονητές της Σχολής συγκεντρώνονται στις εγκαταστάσεις της για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι!

Έχουν δει τον Ντομίνγκες να σκοράρει απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τον Κασάμι να "καρφώνει" την μετέπειτα φιναλίστ του θεσμού, Γιουβέντους, τον Πάρντο να "σκορπίζει" την Ντίναμο Ζάγκρεμπ, τον Φορτούνη να "αλώνει" με τα άλλα παιδιά το "Emitates".

Φιλικό παιχνίδι και τιμές για τη Σχολή Σικάγο!
INTIME SPORTS
Φιλικό παιχνίδι και τιμές για τη Σχολή Σικάγο!
INTIME SPORTS

Κανείς από τους ποδοσφαιριστές της Σχολής των Πειραιωτών στο Σικάγο δεν είχε φανταστεί πως θα συναντήσει τους παίκτες της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού. Ότι θα τους μιλήσουν, θα φωτογραφηθούν μαζί τους, θα πάρουν αυτόγραφα και θα τους σφίξουν το χέρι.

Φιλικό παιχνίδι και τιμές για τη Σχολή Σικάγο!
INTIME SPORTS

Οι Πρωταθλητές γνώρισαν την αποθέωση, υπέγραψαν τις φωτογραφίες που κρατούσαν τα παιδιά του Σικάγο και έδειχναν φυσικά εκείνους και έμαθαν ότι κάποιοι εκ των ποδοσφαιριστών του Σικάγο κατέκτησαν πέρσι το Πρωτάθλημα ΗΠΑ. Όλοι οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού απέσπασαν το χειροκρότημα των μελών της αποστολής Σικάγο και έμειναν μαζί τους για αρκετή ώρα για να δώσουν και συμβουλές!

Φιλικό παιχνίδι και τιμές για τη Σχολή Σικάγο!
INTIME SPORTS

" Είναι μεγάλη τιμή για εμάς που ήρθατε από το Σικάγο στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό.Σας νιώθουμε σαν οικογένεια μας και χαιρόμαστε όταν μαθαίνουμε νέα σας. Αυτό που θέλω να σας πω είναι πως πρέπει να δουλεύεται και για την ομάδα αλλά και για την ατομική σας βελτίωση.

Το ποδόσφαιρο έχει σκαλοπάτια και σιγά σιγά θα τ' ανεβείτε με δουλειά και πίστη. Σας ευχαριστούμε πολύ που είστε εδώ και μας δώσατε ιδιαίτερη χαρά".

Φιλικό παιχνίδι και τιμές για τη Σχολή Σικάγο!
INTIME SPORTS
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ