ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φιλικό με Τβέντε στην Ολλανδία

Φιλικό με Τβέντε στην Ολλανδία
INTIME SPORTS

Η Τβέντε ανακοίνωσε την διεξαγωγή φιλικού με τον Ολυμπιακό, στις 29 Ιουλίου επί ολλανδικού εδάφους.

Στις 10 Ιουλίου ο Ολυμπιακός αναχωρεί για το Ζέεφελντ της Αυστρίας, εκεί όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 20 του μήνα πραγματοποιώντας το πρώτο στάδιο της καλοκαιρινής του προετοιμασίας.

Ακολούθως οι Πειραιώτες θα αναχωρήσουν για την Τουρκία, όπου θα λάβουν μέρος στο "Afyon Cup", με την συμμετοχή των Μπέτις, Μαρσέιγ και Γαλατάσαραϊ (αν και τη θέση της τελευταίας ενδέχεται να πάρει η Φενέρμπαχτσε). Τα παραπάνω φιλικά θα διεξαχθούν από τις 20 έως τις 25 Ιουλίου.

Αρχικά ήταν προγραμματισμένη η αναχώρηση του Ολυμπιακού για το Ντίσελντορφ στις 27 Ιουλίου, με σκοπό να παραμείνει εκεί έως τις 7 Αυγούστου για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του.

Μετά την αποχώρηση του Βίτορ Περέιρα το συγκεκριμένο κομμάτι προετοιμασίας δεν θα διεξαχθεί και πιθανότατα σε κοντινές ημερομηνίες οι "ερυθρόλευκοι" θα πάνε στο Έρμελο της Ολλανδίας.

Πάντως, μέσω ανακοίνωσης της Τβέντε έγινε γνωστό ότι ο ολλανδικός σύλλογος θα αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι τους Πειραιώτες στις 29 Ιουλίου στο Έμεν.

Ματς που θα πραγματοποιηθεί επί ολλανδικού εδάφους. Η Τβέντε αρχικά είχε κλείσει φιλικό με την Σαραγόσα, ωστόσο υπήρξε αλλαγή πλάνου και στην θέση της ισπανικής ομάδας προτιμήθηκε ο Ολυμπιακός.

Να θυμίσουμε ότι οι "ερυθρόλευκοι" θα αναμετρηθούν στην Ζυρίχη με την Εθνική ομάδα του Κατάρ στις 13 Αυγούστου.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ