ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φιλικό με τον Ολυμπιακό θέλει η Αϊντχόφεν

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÍÁÉÔÙËÉÊÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÍÁÉÔÙËÉÊÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ένα φιλικό κόντρα σε δυνατό αντίπαλο πριν την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών της υποχρεώσεων ψάχνει η Αϊντχόφεν και στην Ολλανδία υποστηρίζουν ότι οι εν δυνάμει πρωταθλητές θέλουν να παίξουν με τον Ολυμπιακό.

Μπαίνοντας σε περίοδο προετοιμασίας, οι σύλλογοι ανά την Ευρώπη καταστρώνουν το πλάνο τους και σε αυτό φυσικά συμπεριλαμβάνονται τα φιλικά παιχνίδια.

Την Παρασκευή (22/6) οι Ολλανδοί υποστήριζαν ότι η Αϊντχόφεν ψάχνει για ένα φιλικό κόντρα σε δυνατό αντίπαλο πριν την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών της υποχρεώσεων, που ξεκινούν στις 4 Αυγούστου απέναντι στην Φέγενοορντ για το πρωτάθλημα της χώρας.

Οι εν δυνάμει πρωταθλητές μάλιστα έχουν κάνει την επιλογή τους και θέλουν να κοντραριστούν με τον Ολυμπιακό και τη Βαλένθια, για τα τελικά τεστ πριν ριχτούν στη μάχη των αποτελεσμάτων.

Σύμφωνα με τους Ολλανδούς, η Αϊντχόφεν θέλει να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στις 25 Ιουλίου, είτε επί ελβετικού εδάφους (θα βρίσκεται εκεί για ένα training camp από τα μέσα Ιουλίου) είτε στο "Γ. Καραϊσκάκης" και τρεις μέρες μετά να κοντραριστεί με τη Βαλένθια στο "Philips Stadion".

Θυμίζουμε ότι τα φιλικά που έχουν κλείσει μέχρι στιγμής οι "ερυθρόλευκοι" είναι κόντρα σε Βάτενς (30/6), Μποτοσάνι (4/7) στην Αυστρία και Τεσέντερλο (14/7), Έουπεν (15/7), Γκενκ (21 Ιουλίου) στο Βέλγιο, ενώ η Λεγανές έχει ανακοινώσει επίσης φιλικό με τους Πειραιώτες την 1η Αυγούστου, το οποίο όμως δεν έχει επισημοποιηθεί για την ώρα.

Photo credits: eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ