ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φιλικό Έουπεν - Ολυμπιακός ανήμερα του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου

ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

H Έουπεν, που έχει προπονητή τον Κλοντ Μακελελέ, ανακοίνωσε πως θα δώσει φιλικό αγώνα με τον Ολυμπιακό στις 15 Ιουλίου, ανήμερα του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας.

Φιλικό αγώνα με την Έουπεν στις 15 Ιουλίου θα δώσει ο Ολυμπιακός, όπως ανακοίνωσε επίσημα η βελγική ομάδα. Μάλιστα, στην ανακοίνωσή τους, οι Βέλγοι γνωστοποιούν πως το παιχνίδι θα λάβει χώρα στις 12:00 το μεσημέρι (13:00 ώρα Ελλάδας), αφού την ίδια ημέρα θα διεξαχθεί κι ο τελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

"Η Έουπεν θα δώσει πέντε φιλικά παιχνίδια στη διάρκεια της προετοιμασίας της. Η ομάδα του Κλοντ Μακελελέ θα αντιμετωπίσει μάλιστα στις 15 Ιουλίου τον Ολυμπιακό του Σίλβιο Προτό και του Μπιέρν Ένχελς. Το φιλικό παιχνίδι θα είναι ένα καλό 'ορεκτικό' καθώς αργότερα την ίδια μέρα είναι προγραμματισμένος ο τελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Ολυμπιακός έχει κατακτήσει 44 φορές το πρωτάθλημα στην Ελλάδα κι έχει στο ρόστερ του τον Προτό και τον Ένχελς. Στην ελληνική ομάδα αγωνίστηκε πέρυσι και ο Ζιλέ, ο οποίος όμως έλυσε την συνεργασία του με τον Ολυμπιακό", αναφέρει το ρεπορτάζ στην ιστοσελίδα της βελγικής ομάδας.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ