ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φιλική "τεσσάρα" του Πανιωνίου στον Ολυμπιακό

Φιλική "τεσσάρα" του Πανιωνίου στον Ολυμπιακό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Πανιώνιος επικράτησε 4-2 του Ολυμπιακού που έκανε αγγαρεία, στο κεκλεισμένων των θυρών φιλικό στο Ρέντη. Τα γκολ για τους αδιάφορους “ερυθρόλευκους” οι Ιντέγιε και Φουστέρ, πήρε χρόνο συμμετοχής ο Γούτας.

Ευκαιρία για ένα ξεμούδιασμα είχαν το πρωί της Παρασκευής (9/10) οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που δεν έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους ομάδες. Η αλήθεια όμως είναι ότι παραεμφανίστηκαν χαλαροί στο κεκλεισμένων των θυρών φιλικό με τον Πανιώνιο και γνώρισαν την ήττα με 2-4. Βέβαια, το αποτέλεσμα της Παρασκευής σε ένα φιλικό προπονητικού χαρακτήρα δεν μπορεί με τίποτα να επισκιάσει τα σπουδαία διπλά που πήρε ο Ολυμπιακός σε Λονδίνο και Τούμπα. Από την άλλη όμως , ο Σίλβα περίμενε περισσότερα πράγματα και κυρίως μεγαλύτερη διάθεση.

Οι «κυανέρυθροι» βρέθηκαν προηγούμενοι στο σκορ με 1-4 στο πρώτο ημίχρονο, με τον Μάρκο Σίλβα να βλέπει τους ποδοσφαιριστές του να παρουσιάζονται αδιάφοροι και χωρίς όρεξη για πολλά-πολλά. Ο Πορτογάλος τεχνικός επέλεξε στο αρχικό σχήμα τους Ρομπέρτο, Σαλίνο, Ντα Κόστα, Μποτία, Μαζουακού, Καμπιάσο, Τζανδάρη, Τσόρι, Σεμπά, Ερνάνι και Ιντέγιε. Οι έξι από αυτούς είχαν ξεκινήσει στο Εμιρέιτς, ενώ ο Ερνάνι είχε μπει αλλαγή στο τελευταίο 20λεπτο.

Στο Λονδίνο δεν είχαν χρησιμοποιηθεί καθόλου οι Μαζουακού, Ντα Κόστα, Τζανδάρης (δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής) και Τσόρι.Στο δεύτερο ημίχρονο ο Σίλβα έδωσε την ευκαιρία στον Γούτα να κάνει έστω και ανεπίσημο ντεμπούτο με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Να θυμίσουμε ότι ο νεαρός αμυντικός έχει περάσει μία μεγάλη ταλαιπωρία με τους κοιλιακούς από το καλοκαίρι και ήδη έκανε το πρώτο μεγάλο βήμα για την επιστροφή του. Επίσης έπαιξαν και οι Γαβαλάς, Γιαννιώτας, Κολοβός, Αυλωνίτης, Πουλίδο και Φουστέρ.

Το σκορ άνοιξε ο Ανσαριφάρντ για τον Πανιώνιο, ο Βιγιάλμπα διπλασίασε τα τέρματα των τυπικά φιλοξενούμενων, ο Ανσαριφάρντ ανέβασε το «κοντέρ» στο 0-3, ο Ιντέγιε μείωσε προσωρινά σε 1-3 και ο Μπρούνο Χαλκιαδάκης λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου έγραψε το 1-4.

Στο δεύτερο 45λεπτο ο Σίλβα προχώρησε σε αλλαγές, βελτιώθηκε κάπως η εικόνα του Ολυμπιακού και ο Φουστέρ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα με πέναλτι.

Κατά τα άλλα, ο Σιόβας έκανε ατομικό και φυσικοθεραπεία λόγω του προβλήματος στον αυχένα, ενώ ατομικά κινήθηκε και ο Μπουχαλάκης που ίσως “φάει” και τον Οκτώβριο χωρίς να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα. Οι “ερυθρόλευκοι” έχουν ρεπό το Σαββατοκύριακο και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις το απόγευμα της Δευτέρας (12/10, 18.00).

Από πλευράς νικητών που μπήκαν παθιασμένοι στο Ρέντη και κοίταξαν από το ξεκίνημα να δείξουν ότι μόνο αδιάφορο δεν ήταν για αυτούς το φιλικό, ο Μαρίνος Ουζουνίδης ξεκίνησε τους Διούδη, Τασουλή, Αργυρόπουλο, Πατσατζόγλου, Χατζηισαΐα, Μητρόπουλο, Καθάριο, Μασούρα, Ανσαριφάρντ, Χαλκιαδάκη και Βιγιάλμπα. Στην επανάληψη χρησιμοποιήθηκαν και οι Κ. Βλάχος, Μπλέτσας, Β. Βλάχος, Καραμάνος, Γιαννιώτης, Μπακασέτας, Ποζατζίδης, Κόρμπος. Απουσίαζαν οι Μπουμάλ και Οικονόμου.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ