ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φιγκέιρας: "Νίκη που μας δίνει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια"

Φιγκέιρας: "Νίκη που μας δίνει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ντιόγκο Φιγκέιρας θεωρεί ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση από την αρχή της σεζόν.

Πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα με τα "ερυθρόλευκα" και είχε κάθε λόγο να είναι χαρούμενος καθώς ο Ολυμπιακός πήρε και τη νίκη κόντρα στην Αστάνα αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο. Ο λόγος για τον Ντιέγκο Φιγκέιρας ο οποίος υποστήριξε πως οι συνεχόμενες νίκες δίνουν αυτοπεποίθηση στους "ερυθρόλευκους".

Χαρακτηριστικά υποστήριξε μιλώντας στην κάμερα του "OTE TV":

"Δεν θα λέγαμε ότι έχουμε εξασφαλίσει την πρόκριση, σίγουρα είναι σημαντικοί βαθμοί και μας δίνουν αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια".

Για το πρώτου του γκολ:
"Είμαι πολύ χαρούμενος, ελπίζω να ακολουθήσουν και άλλα. Είμαι ικανοποιημένος γιατί το γκολ μου βοήθησε ώστε να πάρουμε τη νίκη και να συνεχίσουμε δυνατά".

Για τις συνεχόμενες νίκες και αν είναι στην καλύτερη κατάσταση η ομάδα:
"Σίγουρα είναι σε μια πολύ καλή στιγμή ο Ολυμπιακός αλλά αυτά τα παιχνίδια ανήκουν στο παρελθόν και εμείς κοιτάμε πλέον το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ".

Ελιονούσι:

"'Ήταν μια σημαντική νίκη, ιδίως από τη στιγμή που είχαμε χάσει από το ΑΠΟΕΛ. Θέλαμε να επανέλθουμε, αυτός ήταν ο καλύτερος δυνατός τρόπος, το καταφέραμε και είμαστε ευτυχισμένοι".

Πέτυχες ένα πανέμορφο γκολ, το είχες στο μυαλό σου από την πρώτη στιγμή που πήρες την μπάλα στα πόδια σου;
"Σας ευχαριστώ. Πρώτα απ' όλα για μένα είναι σημαντικό να βοηθώ την ομάδα, να τρέχω, να μάχομαι και βέβαια όταν σκοράρω είναι καλό για μένα. Αυτό που θέλω είναι να αποδίδω καλά, αν καταφέρνω να βάζω και γκολ είναι ένα ένα μπόνους, είχα και την τύχη με το μέρος μου και μπήκε ένα όμορφο γκολ".

Πετύχατε μια ακόμα νίκη, θα σας βοηθήσει την ψυχολογία ενόψει της συνέχειας;
"Ναι σίγουρα θα επηρεάσει. Κάθε ματς είναι διαφορετικό. Τώρα είμαστε σε καλή κατάσταση, μας δίνει αυτοπεποίθηση. Το παιχνίδι της Κυριακής θα είναι διαφορετικό αλλά πιστεύω στην ομάδα μου. Θα μας βοηθήσει η ανεβασμένη ψυχολογία που έχουμε".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ