ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φιγκέιρας: "Για πάντα οπαδός της Σεβίλλης"

Φιγκέιρας: "Για πάντα οπαδός της Σεβίλλης"
Φιγκέιρας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ντιόγκο Φιγκέιρας μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη Σεβίλλη, στην οποία ανήκε από το 2013. Το νέο απόκτημα του Ολυμπιακού δήλωσε ότι θα είναι "για πάντα οπαδός της Σεβίλλης".

Ο Πορτογάλος μπακ Ντιόγκο Φιγκέιρας αποτελεί την πρώτη μεταγραφή του Ολυμπιακού ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, καθώς υπέγραψε τριετές συμβόλαιο. Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής μίλησε στα ισπανικά ΜΜΕ για τη θητεία του στη Σεβίλλη και δεν έκρυψε τον θαυμασμό που τρέφει για την ομάδα και τον κόσμο.

Αρχικά είπε: "Πολλά χρόνια πριν φτάσω να αγωνιστώ στη Σεβίλλη είχα ακούσει για το μεγαλείο του συλλόγου. Τίποτα όμως δεν σε κάνει να αισθάνεσαι τόσο ωραία μέχρι να φορέσεις τη φανέλα της και να παίξεις στο ''Σάντσεθ Πιθχουάν''. Είναι μια ομάδα που θα μείνει στην Ιστορία για όσα πέτυχε. Θέλω να ευχαριστήσω τόσο την ομάδα όσο και τους οπαδούς της για όλα όσα έζησα".

Είπε ακόμα: "Ο τρόπος που μας συμπεριφέρθηκαν όταν χάσαμε τον τελικό Κυπέλλου από τη Μπαρτσελόνα με έκανε να πιστέψω ότι πραγματικά είναι οι καλύτεροι οπαδοί στον κόσμο. Εκείνη τη στιγμή κατάλαβα ότι θα είμαι για πάντα οπαδός της Σεβίλλης και εγώ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ανακοίνωσε Φιγκέιρας ο Ολυμπιακός
Έφθασε Αθήνα ο Φιγκέιρας

Photo credits: Action images

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ