ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φεύγουν τα διαρκείας

Φεύγουν τα διαρκείας
INTIME SPORTS

Η απόφαση του Ολυμπιακού να θέσει τόσο χαμηλά τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας της νέας σεζόν έχει αποτέλεσμα, καθώς για δεύτερη σερί μέρα εκατοντάδες φίλοι των Πειραιωτών έκλεισαν μόνιμη θέση στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Με... τρελούς, αναλογικά με την επικρατούσα κατάσταση και τις ιδιαιτερότητες της εποχής, ρυθμούς φεύγουν τα διαρκείας της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την αγωνιστική περίοδο 2015-16.

Η απόφαση του Ολυμπιακού να θέσει τόσο χαμηλά τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας της νέας σεζόν έχει αποτέλεσμα, καθώς για δεύτερη σερί μέρα εκατοντάδες φίλοι των Πειραιωτών έκλεισαν μόνιμη θέση στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Με 18.000 θέσεις να είναι διαθέσιμες έναντι ενός ποσού από 100 έως 170 ευρώ, οι φίλοι του Ολυμπιακού σπεύδουν καθημερινά στο Φαληρικό γήπεδο προκειμένου να προμηθευτούν κάρτες διαρκείας για όλα τα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας τους, την Πέμπτη (9/7), διατέθηκαν περίπου 700 εισιτήρια διαρκείας. Για δεύτερη σερί μέρα, την Παρασκευή (10/7), η ζήτηση ήταν πολύ μεγάλη και η διάθεση συνεχίστηκε με αμείωτους ρυθμούς, σε καλύτερα επίπεδα από αυτά της Πέμπτης. Στο τέλος της ημέρας η καταμέτρηση έδειξε άλλα 1.100 εισιτήρια. Μέσα σε δύο ημέρες δηλαδή, σύνολο 1.800!

Μάλιστα οι άνθρωποι του Ολυμπιακού περιμένουν ότι από την Δευτέρα (13/7), η ζήτηση των εισιτηρίων διαρκείας θα είναι ακόμη μεγαλύτερη. Μάλιστα σε ανακοίνωση της η πειραϊκή ΠΑΕ ενημέρωσε τους φίλους του Ολυμπιακού ότι μπορούν να προβούν στην ανανέωση ή αγορά εισιτηρίου διαρκείας και το Σάββατο 11/7/2015.

Το Τμήμα Εισιτηρίων Διαρκείας στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης" θα λειτουργήσει από τις 10:00 μέχρι τις 15:00, ενώ πωλήσεις γίνονται και από τo επίσημο site (www.olympiacos.org) των "ερυθρολεύκων".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ