ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φεύγει για Νότιγχαμ ο Μπουχαλάκης

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΖΕΕΦΕΛΝΤ / ΦΙΛΙΚΟ / ΒΑΤΕΝΣ - ΟΣΦΠ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΖΕΕΦΕΛΝΤ / ΦΙΛΙΚΟ / ΒΑΤΕΝΣ - ΟΣΦΠ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Την τύχη του στην Αγγλία θα δοκιμάσει ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, που υπογράφει στη Νότιγχαμ ως δανεικός από τον Ολυμπιακό. Συνεχίζονται τα παζάρια με τη Λέγκια για τον Οτζίτζα Οφόε.

Από τους παίκτες που δεν θα μπουν στην αποστολή για το Βέλγιο και κατ' επέκταση δεν θα συνεχίσουμε με τα ερυθρόλευκα τη νέα σεζόν, είναι ο Ανδρέας Μπουχαλάκης.

Ο αριστεροπόδαρος μέσος δεν χρησιμοποιήθηκε από τον Μπέσνικ Χάσι στο φιλικό με την Λουντογκόρετς και με την επιστροφή του Ολυμπιακού στην Ελλάδα, ετοιμάζει εκ νέου τις βαλίτσες του για την Αγγλία.

Ο 24χρονος κεντρικός χαφ θα μετακομίσει στη Νότιγχαμ Φόρεστ ως δανεικός από τους Πειραιώτες, δοκιμάζοντας την τύχη στα γήπεδα της Championship τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Μπουχαλάκης έχει αγωνιστεί συνολικά σε 39 επίσημα ματς του Ολυμπιακού, με απολογισμό 3 γκολ και 4 ασίστ. Η... πολυκοσμία στον άξονα της μεσαίας γραμμής σε συνδυασμό με την επιθυμία του Μπέσνικ Χάσι για ενίσχυση στην θέση με ακόμη ένα ή και δύο παίκτες, οδήγησε στην έξοδο τον Έλληνα μέσο, που άμεσα θα ταξιδέψει στην Αγγλία για να ενσωματωθεί στο ρόστερ της Νότιγχαμ Φόρεστ.

ΣΚΛΗΡΑ ΠΑΖΑΡΙΑ ΜΕ ΛΕΓΚΙΑ ΓΙΑ ΟΦΟΕ

Ξεκάθαρα ο Νο1 στόχος του Ολυμπιακού για τον άξονα της μεσαίας γραμμής είναι ο Βαντίς Οτζίτζα Οφόε. Ο 28χρονος Βέλγος χαφ ενημέρωσε και την διοίκηση της Λέγκια για την επιθυμία του να μετακομίσει στην Ελλάδα για λογαριασμό των Πειραιωτών, ωστόσο το θέμα της μεταγραφής του δεν είναι και τόσο απλό.

Οι Πολωνοί γνωρίζοντας τις προθέσεις του παίκτη, του Ολυμπιακού αλλά και του Χάσι, παλεύουν από την πλευρά τους να εξοικονομήσουν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα. Πολύ περισσότερο που για το ποσό άνω του 1,5 εκατ. ευρώ, η πλευρά του παίκτη δικαιούται μερίδιο της τάξης του 50%.

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει την κίνηση του, ο Οφόε με τον μάνατζερ του Ενροτέ πιέζουν την διοίκηση της Λέγκια και στο Λιμάνι υπάρχει μια συγκρατημένη αισιοδοξία ότι άμεσα θα προχωρήσει η συγκεκριμένη υπόθεση με θετική κατάληξη για τους "ερυθρόλευκους".

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Επέστρεψε ο Ολυμπιακός στα πάτρια εδάφη
Στη Λιμπερτάδ ο Καρντόσο
Τρεις για "κόψιμο" και 4 ερωτηματικά στον Ολυμπιακό
Επιβεβαιώνει επίσημα η Λέγκια για Οφόε
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ