ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φέρνει ξένο προπονητή και παίκτες

Φέρνει ξένο προπονητή και παίκτες

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση τεχνικού και εντείνει τις προσπάθειες του τις τελευταίες ώρες να βρει λύση από το εξωτερικό. Προτάθηκε και "παίζει" του Λεονάρντο. Επιμένουν οι Ιταλοί για Γκονσάλες, εκτός αποστολής ο Μανσιέν.

Η περίπτωση της πρόσληψης του Μαρίνου Ουζουνίδη ως αντικαταστάτη του Βίκτορ Σάντσεθ, μοιάζει να έχει εγκαταλειφθεί εντελώς και ο Ολυμπιακός πλέον έχει στρέψει τις προσπάθειες του στην εύρεση προπονητή από την αγορά του εξωτερικού.

Μπορεί ο Βίκτορ Σάντσεθ να ήταν στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη το Σάββατο (6/8) και να γύμνασε τους παίκτες του Ολυμπιακού, μπορεί να έβγαλε την αποστολή για το φιλικό με την Μπεσίκτας, μπορεί ακόμη και να κοουτσάρει την Κυριακή (7/8) τους "ερυθρόλευκους", ωστόσο η απόφαση απομάκρυνσης του είναι ειλημμένη.

Εξάλλου ο Ισπανός τεχνικός εξακολουθεί να έχει συμβόλαιο σε ισχύ με τους "ερυθρόλευκους" και φυσικά η ομάδα δεν γίνεται να πάει χωρίς τεχνικό στην Κωνσταντινούπολη. Μόνο εναλλακτικό σενάριο αν ο Ολυμπιακός συμφωνήσει με άλλο προπονητή τις επόμενες ώρες και προκύψει λύση της συνεργασίας με τον Βίκτορ, να μεταβούν οι Πειραιώτες με υπηρεσιακό τον βοηθό του Ισπανού στην Τουρκία.

Σε κάθε περίπτωση οι Πειραιώτες εντείνουν τις προσπάθειες τους για ξένο προπονητή, με τον Λεονάρντο να έχει προταθεί μεταξύ άλλων στον Ολυμπιακό. Ο Βραζιλιάνος έχει θητεύσει ως τεχνικός διευθυντής στην Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ έχει περάσει ως πρώτος προπονητής από Μίλαν και Ίντερ.

Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι έχει... βουίξει το Παρίσι σχετικά με την συγκεκριμένη φημολογία. Ότι υπάρχει η αίσθηση πως είναι σημαντικές οι πιθανότητες να προχωρήσει το σενάριο συνεργασίας του Ολυμπιακού με τον Λεονάρντο. Και ο Βραζιλιάνος να ηγηθεί από τον πάγκο, στην προσπάθεια της αγωνιστικής ανασυγκρότησης των Πειραιωτών.

Επιμένουν οι Ιταλοί για Γκονσάλες

Πέρα από το θέμα προπονητή, στον Ολυμπιακό εξακολουθούν να θέλουν και την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας. Ο Τζανκάρλο Γκονσάλες είναι μια περίπτωση που είχαν ξεχωρίσει στον Πειραιά πριν έρθει το κύμα των τελευταίων εξελίξεων και στην Ιταλία επιμένουν ότι ο Κοσταρικανός εξακολουθεί να βρίσκεται ψηλά στην λίστα των "ερυθρολεύκων".

Μάλιστα οι γείτονες υποστηρίζουν ότι ο Γκονσάλες θα αποτελέσει παρελθόν για την Παλέρμο τις επόμενες μέρες, με πιθανό προορισμό την Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού, που μοιάζει διατεθειμένος να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις τόσο των Σικελών, όσο και του παίκτη.

Έπαιξε ο Κασάμι, εκτός αποστολής ο Μανσιέν

Ο Παϊτίμ Κασάμι παραχωρήθηκε δανεικός προ ημερών στη Νότιγχαμ Φόρεστ, που αντιμετώπισε το Σάββατο (6/8) την Μπέρτον εντός έδρας στην πρεμιέρα της Championship. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με σκορ 2-2 και ο Μοντανιέ με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους πέρασε στο ματς τον 24χρονο μέσο στη θέση του Γκραντ.

Ο Κασάμι είχε καλή παρουσία στο παιχνίδι και συνέβαλλε στη νίκη της Νότιγχαμ με σκορ 4-3 (23' & 77' Ασομπαλόνγκα, 45+2' Λαμ, 50' Μπερκ / 27' Άκινς, 30' Ντάιερ, 90' Νέιλορ).

Αντίθετα ο Μάικλ Μανσιέν, ο 28χρονος στόπερ της αγγλικής ομάδας που παρουσιάζεται ως στόχος του Ολυμπιακού από τα ΜΜΕ στο Νησί, έμεινε εκτός αποστολής. Αν αυτό έχει σχέση με ενδεχόμενο μεταγραφής του ή όχι στους Πειραιώτες θα αποσαφηνιστεί μέχρι την Κυριακή (7/8).

Τελειώνει του Μαζουακού

Ο Αρτούρ Μαζουακού βρίσκεται στην Αγγλία από το Σάββατο προκειμένου να ολοκληρώσει τη μετακίνηση του στην Γουέστ Χαμ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται από το Νησί τις τελευταίες ώρες, τα "σφυριά" θα πληρώσουν περίπου 7,5 εκατομμύρια ευρώ στον Ολυμπιακό για τον παίκτη, ίσως μαζί με ένα μικρό ποσοστό μεταπώλησης.

Ο Ντάβιντε Σαντόν ήταν η πρώτη επιλογή του Σλάβεν Μπίλιτς μετά τον τραυματισμό του Κρέσγουελ (θα μείνει τουλάχιστον 4 μήνες εκτός γηπέδων), ωστόσο ο Ιταλός μπακ της Ίντερ κόπηκε στα ιατρικά. Ο τεχνικός της Γουέστ Χαμ έδωσε εντολή να προχωρήσει η περίπτωση του Αρτούρ Μαζουακού, όπερ και εγένετο.

Το γεγονός ότι το όνομα του Γαλλοαφρικανού μπακ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Ολυμπιακού για το φιλικό με την Μπεσίκτας, δεν λέει τίποτα. Από τη στιγμή που μέχρι την ανακοίνωση της αποστολής δεν είχαν υπάρξει ανακοινώσεις για την πώληση του στον αγγλικό σύλλογο, εξακολουθεί να θεωρείται παίκτης των Πειραιωτών.

Σε κάθε περίπτωση, η μετακίνηση του Μαζουακού στη Γουέστ Χαμ έχει δρομολογηθεί και ο Ολυμπιακός θα βάλει ένα πολύ σημαντικό ποσό στα ταμεία του για έναν ποδοσφαιριστή που είχε αποκτήσει από τη Βαλανσιέν το 2014, πληρώνοντας λιγότερο από μισό εκατομμύριο ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Στην αποστολή για το φιλικό με Μπεσίκτας και ο… Μαζουακού!
Νούνο Κοέλιο: "Καλύτερη ελληνική ομάδα ο Ολυμπιακός"
Στην Αγγλία ο Μαζουακού
"Πρώτος στόχος του Ολυμπιακού ο Φλαμινί"!
Δεύτερες σκέψεις για Ουζουνίδη στον Ολυμπιακό
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ