ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φαβορί ο Χάσι για τον πάγκο!

Φαβορί ο Χάσι για τον πάγκο!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Μπέσνικ Χάσι είναι ο Ολυμπιακός και ο 45χρονος τεχνικός φαντάζει ως το απόλυτο φαβορί για τον "ερυθρόλευκο" πάγκο.

Ένας μικρός... χαμός έγινε τις τελευταίες ώρες στο Κόσοβο, καθώς οι φήμες για επικείμενη συνεργασία του Ολυμπιακού με τον Μπέσνικ Χάσι οργίαζαν.

Οι Κοσοβάροι υποστήριζαν πως οι "ερυθρόλευκοι" έχουν έρθει σε συμφωνία με τον 45χρονο τεχνικό και η πρόσληψη του θα ανακοινωθεί την Δευτέρα (5/6)! Αργά το βράδυ της Κυριακής (4/6) στο Λιμάνι επιβεβαίωναν πως οι συζητήσεις με τον Μπέσνικ Χάσι είναι σε πολύ καλό δρόμο...

Στο πλαίσιο του τελικού του Champions League έγιναν επαφές των ανθρώπων του Ολυμπιακού με τον πρώην τεχνικό της Άντερλεχτ, που αυτή τη στιγμή φαντάζει ως το απόλυτο φαβορί για τον "ερυθρόλευκο" πάγκο. Ο Μπέσνικ Χάσι μάλιστα παρακολούθησε τον τελικό του Κάρντιφ παρέα με τον Αρμάντο Μάριο Ουσίγιος.

Πέδρο Μαρτίνς, Ραζβάν Λουτσέσκου και Μπέσνικ Χάσι ήταν αυτοί που έμοιαζαν να έχουν απομείνει στην κούρσα διαδοχής του Τάκη Λεμονή, με τον τελευταίο να παίζει με τις λιγότερες πιθανότητες.

Ωστόσο αυτή τη στιγμή ο Χάσι είναι κοντά στο να πάρει το χρίσμα στον Ολυμπιακό, σε μια συνεργασία που ίσως θα επισημοποιηθεί μέσα στην Δευτέρα.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο καφές επτά διεθνών με ερυθρόλευκο παρελθόν και μέλλον
Μάνατζερ Γκονσάλο: "Έχουμε πρόταση από τον Ολυμπιακό, υπάρχει διαφορά"
Πρόεδρος Γκιμαράες: "Δεν μας μίλησε κανένας για τον Μαρτίνς"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ