ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φάκελος "λήξη συμβολαίων" στο λιμάνι

Φάκελος "λήξη συμβολαίων" στο λιμάνι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τα συμβόλαια των Φουστέρ, Σαλίνο λήγουν το καλοκαίρι και ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα φορούν και τη νέα σεζόν τα "ερυθρόλευκα". Πώς έχουν τα δεδομένα στις δύο περιπτώσεις.

Είναι από τις περιπτώσεις που σίγουρα θα απασχολήσουν το ερυθρόλευκο ρεπορτάζ το επόμενο δίμηνο. Ίσως και τον επόμενο μήνα, μέχρι τέλη Απριλίου ή αρχές Μαϊου.

Ο Νταβίδ Φουστέρ και ο Λεάντρο Σαλίνο είναι δύο "πιστοί στρατιώτες" του Ολυμπιακού, παίζουν όπου τους ζητηθεί, ποτέ δεν δημιούργησαν το παραμικρό πρόβλημα και είναι λογικό να κάθονται κατά κάποιο τρόπο σε "αναμμένα κάρβουνα" για να πληροφορηθούν αν το μέλλον τους θα εξακολουθήσει να είναι σε ερυθρόλευκο φόντο.

Ας πάρουμε ξεχωριστά τις περιπτώσεις και να ξεκινήσουμε από τον Φουστέρ. Ο Ισπανός βγήκε και έκανε κάποιες δηλώσεις αμέσως μετά το ματς με την Βέροια, όπου κατακτήθηκε και μαθηματικά το 43ο πρωτάθλημα. "Ίσως να είναι και το τελευταίο μου πρωτάθλημα", είπε χαρακτηριστικά και ξεκίνησε μία σειρά συζητήσεων γύρω από το μέλλον του Νταβίντ.

Και πέρσι το ίδιο σκηνικό είχε εκτυλιχθεί. Απλώς, πέρσι ήταν τελείως διαφορετικά τα πράγματα. Έμεινε μετά από προσωπικές ενέργειες του Βαγγέλη Μαρινάκη και ενώ ο Φουστέρ στη φιέστα είχε ξεσπάσει σε κλάματα, πιστεύοντας ότι ήταν η τελευταία του σεζόν στον ολυμπιακό.

Φέτος όμως ο Νταβίδ έζησε για τα καλά την "άγρια" πλευρά του ποδοσφαίρου. Από τη μία οι συχνοί τραυματισμοί του. Από την άλλη το γεγονός ότι έμεινε έξω από το Champions League και το Europa League, επειδή δεν χώραγε στην 21άδα του Σίλβα που είχε στείλει στην UEFA.

Όλα είναι ανοικτά για τον Ισπανό, ο οποίος σημειωτέον φέρεται να έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον από ομάδα του MLS! Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Φουστέρ θα συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο, ακόμα κι αν το φετινό καλοκαίρι δεν τον βρει στον Ολυμπιακό. Θα ψάξει να βρει μία ομάδα για να ολοκληρώσει την καριέρα του.

Αντιθέτως, η περίπτωση του Σαλίνο είναι τελείως διαφορετική. Ο Βραζιλιάνος μπακ έχει "ενοχληθεί" από διάφορες ομάδες. Από Βραζιλία, Πορτογαλία, Βέλγιο και Τουρκία συγκεκριμένα. Σε όλους έχει ξεκαθαρίσει ότι θέλει πρώτα να μιλήσει με τον Ολυμπιακό και μετά θα πάρει τις αποφάσεις του.

Πιστεύει ότι αν του ζητηθεί να μείνει στο λιμάνι, θα τα βρει με τη διοίκηση μέσα σε ένα λεπτό! Του αρέσει η ζωή στη χώρα μας, σε ελληνικό έδαφος έγινε και πατέρας, η σύζυγός του είναι ευχαριστημένη στην Αθήνα, απολαμβάνει κάθε του στιγμή στον Ολυμπιακό και είναι ξεκάθαρο ότι ψηφίζει δαγκωτό… Πειραιά.

Ο μεγάλος αντίπαλος του Σαλίνο είναι οι θέσεις των ξένων. Αυτή τη στιγμή ο Βραζιλιάνος μαζί με τους Πουλίδο, Πάρντο, Σεμπά και Ιντέγε καλύπτουν την πεντάδα των ξένων. Θα τα βάλει λοιπόν κάτω ο Σίλβα και θα αποφασίσει.

Προς το παρόν, η αίσθηση που επικρατεί είναι ότι ο Πορτογάλος είναι θετικός στο να μείνει ο Σαλίνο, γιατί πρόκειται για πολυεργαλείο. Αν δεν έπιανε θέση ξένου, μπορεί και να ανανέωνε από… χθες. Οπότε, απαιτείται υπομονή και κατανόηση από την πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μαρινάκης: "Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε ένα καλύτερο μέλλον"

Χωρίς Σίλβα η προπόνηση!

Οι δανεικοί καθορίζουν το ρόστερ 2016-17

Έλληνες ή ξένοι;

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ