ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φάκελος "αποχωρήσεις στον Ολυμπιακό"

Φάκελος "αποχωρήσεις στον Ολυμπιακό"

Ο Ολυμπιακός ενισχύεται, αλλά μέχρι τις 31 Αυγούστου θα υπάρξουν και αναπόφευκτες αποχωρήσεις από το ρόστερ. Πώς έχουν τα δεδομένα με Πουλίδο, Ντα Κόστα, Μανιάτη και το αουτσάιντερ Σεμπά.

Σε μεταγραφικό ντεμαράζ, όπως διαβάσατε χθες από τοSport24.gr, βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Μετά την απόκτηση του Μάρκο Μαρίν, έχει ανεβάσει για τα καλά «στροφές» για την απόκτηση του Τιάγκο Ιλόρι από την Λίβερπουλ (σ.σ. οι «ρεντς» θέλουν να τον πουλήσουν και οι Πειραιώτες το παλεύουν για δανεισμό με οψιόν αγοράς), αλλά και για την απόκτηση επιθετικού με τον Νιλμάρ να παραμένει σε πρώτο πλάνο και ο ίδιος να είναι αισιόδοξος για την επίλυση των διαφορών του με την Αλ Νασρ.

Συν τοις άλλοις, πάντοτε στο προσκήνιο θα υπάρχει και η ιστορία με την απόκτηση ακόμα ενός εξτρέμ, με το όνομα του Καρσελά της Μπενφίκα ναι μεν να εμφανίστηκε την Δευτέρα (22/8), αλλά φαίνεται πώς είναι μία υπόθεση που απασχολεί σοβαρά τον Ολυμπιακό εδώ και πολλές μέρες. Και σίγουρα δεν είναι μόνο ο Μαροκινός που τον έχουν υπό στενή παρακολούθηση στο λιμάνι.

Όμως, σε μία μεταγραφική περίοδο δεν είναι στο «κάδρο» μόνο οι παίκτες που θα ενσωματωθούν σε μία ομάδα. Υπάρχουν και οι αποχωρήσεις…

Μέχρι στιγμής, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, αναμένεται να προκύψουν τρεις αποχωρήσεις από τον Ολυμπιακό και δεν αποκλείεται να βγει στην πορεία και τέταρτη!

Ο Γιάννης Μανιάτης μοιάζει με θαύμα πλέον να μείνει στο λιμάνι, καθώς εδώ και μέρες, σύμφωνα με κύκλους μάνατζερ στο εξωτερικό, βρίσκεται σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για "σαφάρι" σεΒέλγιο, Ιταλία και Γαλλία.

Επίσης, η απόκτηση ενός στόπερ (είτε είναι ο Ιλόρι, είτε κάποιοςάλλος)αναγκαστικά θα φέρειτην απομάκρυνση κάποιου από το υπάρχουν ρόστερ. Το ερώτημα που επικρατεί είναι ποιος από τους Μποτία ή Ντα Κόστα θα την «πληρώσει». Ο Μαροκινός δείχνει αυτή τη στιγμή το φαβορί προς αποχώρηση, αν και το όποιο ζεστό ενδιαφέρον υπήρχε από την Αγγλία και συγκεκριμένα από τη Ρέντινγκ, έχει ατονίσει τον τελευταίο καιρό.

Ο Άλαν Πουλίδο είναι η τρίτη περίπτωση ποδοσφαιριστή που συγκεντρώνει πιθανότητες να μην τον δούμε τη φετινή σεζόν να φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ακούγεται έντονα στο Μεξικό ότι άμεσα θα υπάρχουν εξελίξεις και πώς η Τσίβας δεν τον έχει βγάλει καθόλουαπό τη λίστα της. Μέχρι και ποσά ακούστηκαν της τάξης των 5 εκατομμυρίων ευρώ! Αν όντως καταφθάσει τέτοια πρόταση στον Ολυμπιακό, πολύ δύσκολα θα την αρνηθούν οι Πειραιώτες.

Και τέλος, από τον Μάιο το όνομα του Σεμπά φιγουράρει στα ρεπορτάζ των μεξικανικών ΜΜΕ και συγκεκριμένα στην Κρουζ Αζούλ. Ο Βραζιλιάνος όντως απασχολεί την ομάδα του Χόρχε Μπενίτες, αλλά δεν έχει επιβεβαιωθεί από πουθενά ότι έχουν χτυπήσει επισήμως την πόρτα του Ολυμπιακού. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα προκύψει κάτι τις επόμενες επτά-οκτώ μέρες. Η πραγματικότητα με τον Σεμπά πάντως είναι ότι αρέσει στον Πάουλο Μπέντο και ίσως αυτό παίξει το ρόλο του στο τέλος.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ