ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ευχές από την Ακαδημία στον Ντουμάνη

Ευχές από την Ακαδημία στον Ντουμάνη
INTIME SPORTS

Σύσσωμη η Ακαδημία του Ολυμπιακού ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στον Πάρη Ντουμάνη, που εγχειρίστηκε με επιτυχία την Τρίτη (8/8) στο Metropolitan.

Την Τρίτη (8/8) εγχειρίστηκε με επιτυχία στο "Metropolitan" ο Πάρης Ντουμάνης. Ο 17χρόνος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο παιχνίδι της Κ-20 με την Λίβερπουλ στην Ελβετία και αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις το 2018.

Μετά από την επέμβαση, στον άτυχο Ντουμάνη ευχήθηκαν τηλεφωνικά όλοι οι συμπαίκτες του, που είναι για προετοιμασία στο Πήλιο και του ζήτησαν να κάνει υπομονή μέχρι να επιστρέψει στα γήπεδα ακόμη πιο δυνατός.

Ευχές από όλο το τεχνικό επιτελείο της Κ-20 μετέφερε και ο τεχνικός της ομάδας, Βασίλης Βούζας, ενώ ο τεχνικός της Κ-16, Δημήτρης Μαυρογενίδης, επισκέφτηκε τον ποδοσφαιριστή στο νοσοκομείο για να μεταφέρει τις ευχές όλης της Ακαδημίας.

Φυσικά δίπλα στον ποδοσφαιριστή είναι και ο Διευθυντής της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, Κυριάκος Καραταΐδης, ο οποίος ενημερώνεται συνεχώς για την πορεία του και του ζήτησε να δουλέψει όπως πρέπει για να επανέλθει στην ομάδα.

Στο πλευρό του Ντουμάνη είναι και θα παραμείνει σε όλο το διάστημα που θα χρειαστεί για να επανέλθει και ο Αθλητικός Ψυχολόγος της Ακαδημίας, Γιάννης Ζαρώτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ζιλέ: "Υπερήφανος που γράφω μια νέα ιστορία με τον Ολυμπιακό"
Καμία βιασύνη για Ρέτσο
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ