ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ευχές από FIFA και UEFA στον Καμπιάσο

Ευχές από FIFA και UEFA στον Καμπιάσο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Εστέμπαν Καμπιάσο έκλεισε τα 36 του χρόνια με τις FIFA και UEFA να στέλνουν τις ευχές τους. Τι έγραψε για τον "Κούτσο" ο φίλος του Σανέτι.

Στις 18 Αυγούστου του 1980 ο Εστέμπαν Ματίας Καμπιάσο Ντελό είδε το πρώτο φως αυτού του κόσμου στο Μπουένος Άιρες. Στα 15 του χρόνια οι γονείς του τον έγραψαν στις ακαδημίες της Αρχεντίνος Τζούνιορς για να πάρει μεταγραφή ένα χρόνο αργότερα στην Ρεάλ Μαδρίτης μαζί με τον αδερφό του Νίκολας.

Το 1998 αποφάσισε να επιστρέψει στην πατρίδα του για να αγωνιστεί σε επαγγελματικό επίπεδο με τα χρώματα της Ιντεπεντιέντε, στην οποία κέρδισε το ψευδώνυμο "Egg in a bun" το οποίο αργότερα έγινε "Cuchu".

Ακολούθησαν Ρίβερ Πλέιτ, Ρεάλ Μαδρίτης, Ίντερ, Λέστερ και πλέον ο Ολυμπιακός με τον Καμπιάσο όλα αυτά τα χρόνια να μετρά αρκετούς τίτλους με αποκορύφωμα την κατάκτηση του Champions League με την Ίντερ το 2009-2010.

Στον Καμπιάσο ευχήθηκαν FIFA και UEFA, ο φίλος του Χαβιέρ Σανέτι ( λέγοντας πως δεν ξεχνά τις μοναδικές στιγμές που βίωσαν μαζί ) και φυσικά η ομάδα της Ίντερ με τους ερυθρόλευκους.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ