ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ευχάριστα νέα για Καπίνο

Ευχάριστα νέα για Καπίνο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ελαφρύ αιμάτωμα στον έσω πλατύ του δεξιού μηρού έχει υποστεί ο Στέφανος Καπίνο, ωστόσο δεν τίθεται θέμα μη συμμετοχής του στην αποστολή της Εθνικής ομάδας για τα φιλικά που ακολουθούν.

Ο Στέφανος Καπίνο υπερασπίστηκε την εστία του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση της Κυριακής (20/3) με τον Αστέρα στην Τρίπολη, ωστόσο στο 73ο λεπτό άφησε αναγκαστικά τη θέση του στον Ρομπέρτο.

Λίγα λεπτά πριν ο Καπίνο είχε συγκρουστεί με τον Μπερτόγλιο, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να συνεχίσει εξαιτίας ενοχλήσεων στο δεξί του πόδι. Η πρώτη διάγνωση του ιατρικού επιτελείου των Πειραιωτών ήταν καθησυχαστική κάνοντας λόγο για μια απλή κάκωση.

Και πράγματι οι γιατροί του Ολυμπιακού δικαιώθηκαν, καθώς τα αποτελέσματα των εξετάσεων που υποβλήθηκε ο παίκτης την Δευτέρα (21/3) έδειξαν ότι υποφέρει από ένα αιμάτωμα στον έσω πλατύ του δεξιού μηρού, που προήλθε από την σύγκρουση με τον Μπερτόγλιο.

Τραυματισμός που δεν εμπνέει καμία ανησυχία και δεν μπορεί να στερήσει την συμμετοχή του διεθνή γκολκίπερ στην αποστολή της Εθνικής ομάδας για τα φιλικά με Μαυροβούνιο και Ισλανδία στις 24 και 29 Μαρτίου αντίστοιχα, στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ